Totálny bordel

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  weskomfort a poslední změna je stará 10 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6712

    Jozinator
    Participant

    Zdravím zaplatil som človeka, ktorý mi mal spraviť eshop. Vravel že to spraví vo wordpresse ja že ok zaplatil som hosting na domains a nechal ho pracovať.

    O deň mi ukázal eshop cez woocommerce konkretne Artificier co je asi najskaredsia tema aku som videl. Tak som sa rozhodol zaplatit si Woocommerce temu Flatsome UX ktora vyzera jednoducho a celkom pekne.

    Keď som tému nahodil nefungovalo to tak ako malo vôbec tam neboli prvky aké som videl v examples. Viem že by sa to malo nejako nastaviť mám na to aj návod a keby som mal čístý WordPress tak si to trúfam spraviť lenže môj chlapík tam už nejaké zmeny urobil a neviem čo teraz s tým.

    Teraz nejde ani téma Artificier ani Flatsome.

    mám dve možnosti: čakať kým mi niekto z vás povie čo s tým alebo zaplatiť ďalšieho človeka nech napraví bordel po tom prvom. Čo by som bol nerád lebo som už prekročil rozpočet.

    Prosím pomôžte mi prichádzam o peniaze každým dňom a minulý týždeň som prišiel ešte o viac lebo bolo MDŽ.

    #18014

    ScheRas
    Participant
    Web

    No tak pokud to, co udělal ten předchozí člověk, už nepotřebujete, můžete přehrát všechny soubory, které jsou uložené na FTP, smazat DB a začít celé od znova s čistým WordPressem. To znamená stáhnout z oficiálních stránek českou verzi, nahrát na server, nainstalovat a poté už jen nahrát šablonu a vše by mělo v pohodě fungovat.

    #18015

    Jozinator
    Participant

    už som zalohoval databazu aj FTP ale zmazat cele to nemozem lebo potrebujem obrazky a ceny priradene k produktom. Co s tym prosim vas trapim sa tu s tym uz cely den.

    Potrebujem to cele nahrat odznova pluginy aj stranky aj vsetko ale nechcem zmazat ceny produkty a fotky

    #18016

    weskomfort
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    s Woocommerce zkušenosti nemám, ale doporučuji vytvořit nový web třeba na jiné doméně (pokud nemáte možnost můžete u nás zdarma weskomfort.cz). Použít plugin na export, import Woocommercea připravit si stránky znovu. Po té připravené stránky přenést na Váš hosting.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti