Šablona Boot Store

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Gloria76 a poslední změna je stará 3 roky, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3663

    Alex
    Participant

    Zdravím a mám dotaz k mému problémku, nemůžu totiž najít nejlepší.

    Na webu používám šablonu Boot Store která umožňuje přiřazení obrázku k příspěvku a ty stejné obrázky se potom zobrazují na titulní straně webu. Chtěl bych ale, aby celý ten obrázek fungoval jako odkaz na tu stránku (teď jako odkaz funguje jen ten samotný nadpis příspěvku) jak to mám udělat?

    A ještě mě napadlo, použít náhledový obrázek ke stránce, ten jako odkaz na stránku funguje, ale ten je zase malý a nevím kde ho zvětšit.

    #16470

    admin
    Keymaster
    Web

    Zkusil jsem šablonu Boot Store nainstalovat, ale náhledové obrázky se mi u klasických příspěvků na hlavní straně (ani na stránce) nezobrazují vůbec? Nebo máte na mysli nějaké jiné obrázky?

    #16471

    Alex
    Participant

    Zkusim navést co myslím:

    1 – příspěvky/vytvořit nový

    2 – v pravo nahoře (nad publikovat/uložit) je pole Carousel

    3 – tam si vyberu obrazek, který se mě přiřadí k příspěvku a objeví se mě na titulní straně u toho taného příspěvku.

    Dal jsem obrázky sem aby bylo vidět:http://www.bystredite.cz/

    Tak a teď bych chtěl, aby se mi ten příspěvek “otevřel”, když na ten obrázek kliknu.

    Nevím jestli je dostatečně popsáno, tak omluva.

    #16472

    admin
    Keymaster
    Web

    Tak podle toho, co jsem měl možnost vyzkoušet to vypadá následovně:

    Obrázky nahrávané pro slider/carousel jsou používané spíše jako pozadí. Obrázky ani nejsou vidět v knihovně médií. V menu Vzhled – Options – Carousel Setup můžete odškrtnout položku “Hide Carousel in front page” a přes obrázek se začne zobrazovat odkaz “More info” (je možné ho snadno počeštit), což je podle mě zcela dostačující způsob. Pod tento odkaz je možné vložit ještě stručný popis (pole “Stručný výpis příspěvku” v administraci u každého příspěvku) a dokonce zvolit náhledový obrázek, který bude zobrazen v pravé části carouselu (a bude také klikací).

    Možná to nemusí zcela vyhovovat, ale raději bych se přizpůsobil šabloně než prováděl nějaké složité úpravy. Pokud byste to chtěl upravit na přání, tak by bylo možná i jednodušší integrovat nějaký zcela jiný slider než se pokoušet modifikovat ten stávající… Nehledě na to, že budou patrně vycházet aktualizace, ke kterým byste si úpravami uzavřel (nebo alespoň zkomplikoval) přístup…

    #16473

    Alex
    Participant

    Děkuji za rady. Máte pravdu, je lepší trochu slevit s požadavků a zbytečně to nelámat přes koleno.

    Užitečné, děkuji.

    #16474

    admin
    Keymaster
    Web

    je lepší trochu slevit s požadavků a zbytečně to nelámat přes koleno

    Přesně tak :-) Občas by se tahle věta mohla na fóru přidávat do mnoha vláken… Šablona obsahuje různé možnosti (počítá i s odkazy) a než ji zbytečně složitě upravovat, tak je vhodnější ji zcela nahradit nějakou jinou…

    #38670

    Gloria76
    Participant

    I think there are maybe two reasons for this problem. First is the editor that you used is old version tries to update your WordPress, or secondly, the theme did not support the function you want. Try another theme. Three months ago, I made the same website for my client he’s running shoes and workboots business, and he asks for the same feature that you want and is not available in my theme that’s why I change the idea of the website.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti