Register Modal

Zvolené téma obsahuje celkem 13 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  jinis a poslední změna je stará 12 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (z celkem 14)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1195

    jinis
    Participant
    Web

    Dobrý den, jsem úplný začátečník co se týče tvorby webu, takže v podstatě tvořím intuitivně. Mohl by mi někdo poradit, co přesně musím udělat po aktivaci tohoto modulu, abych ho rozchodil? Předem díky.

    http://axcoto.com/blog/article/282

    #9327

    neteyescz
    Participant

    Zdravím, prtože přesně nevím, s čím máte problém, pokusím se vám to přeložit:

    Instalace

    1. Rozbalte stažený archiv.

    2. Nahrajte rozbalený archiv do adresáře /wp-content/plugins

    3. Aktivujte plugin z ovládacího panelu v menu.

    Plugin Register Modal se opírá o funkci http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_loginout, kterou je potřeba mít aktivní. Dále je potřeba mít aktivní funkci http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_register . Pokud chcete i přesto, že není použita funkce wp_register() používat tento plugin, umítěte na požadované místo tento link: <a class=”axcoto-register-modal” href=”http://domain.com/wp-login.php?action=register”>Register</a>.

    Snad jsem pomohl.

    Neteyes.cz

    #9328

    jinis
    Participant
    Web

    Takže pokud mám povolené registrace (funkce wp_register) a mám na hlavní stránce odkaz na login, mělo by to fungovat? Jedná se o web topflow.4fan.cz, ten avizovaný link je hned první v pravém panelu. Pod ním jsou pluginy pro login. Nevím, co přesně mám udělat, aby se mi zobrazilo jen to okno s loginem popřípadě registrací, tak jak má.

    #9329

    neteyescz
    Participant

    Ano, mělo, okno by se mělo nacházet na adrese http://domain.com/wp-login.php?action=register .

    #9330

    jinis
    Participant
    Web

    V tom případě nechápu, co je na tom špatně… Asi bude jednodušší, když popíšu, co bych potřeboval. Nelíbí se mi ve wordpressu, že login popřípadě registrace probíhá na oddělené stránce. Potřeboval bych, abych měl vpravo v panelu odkaz na login a registraci a vše probíhalo pokud možno na home page, dále pak, aby po loginu proběhlo přesměrování zpět na homepage, ne do nastavení. Obě vlastnosti jsem nalezl, ale každou v jiném pluginu, v jednom to nikde není. U tohoto to vypadalo nadějně, ale nejde mi nainstalovat.

    #9331

    neteyescz
    Participant

    Ještě poprosím o vyjádření k problému Separatistu, ten by mohl vědět více.

    ..

    #9332

    admin
    Keymaster
    Web

    neteyescz: Díky :-)

    Ještě než se na to pořádně podívám, tak mě napadají dvě věci:

    1) V odkazu (sekce Přihlášení na webu) máte odkaz s uvozovkami na konci (musíte je odstranit):

    /wp-login.php?action=register"

    2) Okno pro registraci funguje pomocí JavaScriptu, takže je možné, že máte v šabloně nějaký konflikt. Zkuste deaktivovat všechny ostatní pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Eleven. Pak můžete vyzkoušet funkčnost tohoto samotného pluginu a uvidíte…

    #9333

    jinis
    Participant
    Web

    Vyzkoušel jsem deaktivovat všechny pluginy kromě Modal Register a změnit šablonu zpět. Nic se pořád neděje. Je možné, že by to mohlo být hostingem? Jsem na Endoře. Není možné, že mají zakázaný javascript? Nefunguje mi totiž tak jak má ani hodnocení článků pomocí hvězdiček. Po kliknutí to píše please wait a správně se to načte až po reloadu.

    #9334

    neteyescz
    Participant

    Ne, javascript pokud vím na hostingu zakázat nejde. Je však možné, že plugin vyžaduje některou serverovou funkci, jež má Endora vypnutou.

    #9335

    jinis
    Participant
    Web

    Mohl byste mi doporučit nějaký plugin, který by splňoval mé představy? Klidně i kombinaci dvou, které by se nemlátili. Ve wordpressu tvořím svůj první web a nemám přehled. Předem děkuji.

    #9336

    neteyescz
    Participant

    Osobně neznám plugin, který by uměl něco podobného jako tento. Spíše bych doporučil konfrontaci s Endorou, třeba s něčím takovým již mají zkušenosti.

    #9337

    jinis
    Participant
    Web

    Tak jsem nalezl, co jsem potřeboval! Kdyby měl někdo zájem, tak plugin http://wordpress.org/extend/plugins/profile-builder/ . Teď mám poslední problém, který si myslím, že tady vyřešíme společně. Potřeboval bych, aby se mi v záhlaví stránky neobjevovali stránky login, registrace a fórum. Jde to nějak udělat?

    #9338

    neteyescz
    Participant

    Děkujeme za přidání tipu na plugin.

    Jinak, ty odkazy které chcete odebrat jsou součástí jakéhosi menu, tudíž to ještě zkontrolujte v administraci. POkud to nepomůže. můžete zkusit editovat soubir header.php, ale nemyslím si, že by tam bylo menu uloženo.

    #9339

    jinis
    Participant
    Web

    Děkuji mnohokrát za x odpovědí na mé dotazy :) Přeji příjemný den.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 14 příspěvků - 1. až 14. (z celkem 14)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti