Prosím o radu s android aplikací

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Prosím o radu s android aplikací

Štítky: , ,

Zvolené téma obsahuje celkem 8 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1799

    Ctyripe.cz
    Participant
    Web

    Dobrý den, mám dotaz. Mám web na wordpressu a vždy dávám na jednotlivou stránku jak text, tak fotogalerii. Pořídila jsem si tablet s androidem, kam jsem si stáhla aplikaci pro android. Vše funguje skvěle, tvořím pomocí ní dál, ale nedokážu na stránku nebo do příspěvku dostat tu fotogalerii z fotek, které mám v tabletu… Není to možné, nebo existuje nějaké řešení, na které jsem prostě nedokázala dojít? Díky moc za pomoc, jestli někdo znáte řešení.

    #12013

    roboti006
    Participant

    Co vám nejde? Vybrat fotografii z adresáře, nebo vložení do příspěvku? Android aplikaci nepoužívám ale zhruba odhadnu, o co jde… Co označujete jako fotogalerii?

    #12014

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký tablet konkrétně? Takže nahrajete obrázky a když je chcete vložit do příspěvku v podobě galerie, tak se objeví nějaká chyba? Nebo to jenom není možné? Mobilní aplikace jsou často omezeny a neumožňují všechno, co umožňuje standardní WordPress v prohlížeči. Obecně by v tomto případě mělo stačit napsat do příspěvku zkrácený zápis (shortcode), který má stejný význam jako ruční vložení galerie do příspěvku:

    [gallery]

    Jakou používáte verzi WordPressu a aplikace pro Android?

    #12015

    Ctyripe.cz
    Participant
    Web

    Nejde mi vybrat fotografii z adresáře, když kliknu na vybrat soubory, neotevře se nic. Chápu, že je to android, že to asi tímto způsobem nepůjde, ale na jiný jsem nedošla. Vím, že jde sdílet fotku v příspěvku jakože přímo z galerie tabletu a dá se sdílet pomocí worpdress, tak pak tam skočí… Ale pokud chci do příspěvku přidat fotek více (galerie), tak to zaboha nejde… Tablet mám asus eee pad transforme. Chápu, že by mělo stačit napsat shortcode, ale když tam ty fotky nemám, tak to asi nepůjde….

    #12016

    Lukenzi
    Participant

    Nejde mi vybrat fotografii z adresáře, když kliknu na vybrat soubory, neotevře se nic

    Nahrávání souborů funguje přes flash, takže tam může být problém.

    Každopádně mi není jasné proč pro práci s WP používáte aplikaci třetí strany vytvořené bůhvíkým. Z prohlížeče to nejde? Nebo to má nějaké výhody?

    #12017

    Ctyripe.cz
    Participant
    Web

    Ne z prohlížeče to právě taky nejde. Proto jsem si stáhla aplikaci přímo pro Android, s tím, že jsem doufala, že to půjde…. V prohlížeči je stejný problém.

    #12018

    admin
    Keymaster
    Web

    Pokud to nejde ani v prohlížeči, tak by mohl být problém patrně v nějakém pluginu – zkuste je všechny deaktivovat a potom to vyzkoušejte.

    #12019

    Ctyripe.cz
    Participant
    Web

    Super! Už to jde. Díky moc za pomoc.

    #12020

    admin
    Keymaster
    Web

    A který plugin to nakonec způsoboval?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 9 příspěvků - 1. až 9. (z celkem 9)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti