Prosím moc o radu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ScheRas a poslední změna je stará 10 let, 3 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6323

    majklan
    Participant

    Ahoj, prosím, pořeboval bych poradit, jak ve wordpressu udělat takovou stránku: http://www.zlatykaratbars.cz/videa-a-navody/prezentacni-videa-karatbars/

    Jde mi o to, že mám videa, které potřebuji rozkategorizovat a dat k nim obrazek, text…a ab kdyz to rozliknu tak aby tam bylo to video jak je na stránce? není nějaký plugin?

    Moc děkuji za radu, už si fakt nvím rady…

    #17133

    ScheRas
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    hned na začátek Vás musím upozornit, že vlákno je velice špatně pojmenované. Příště zkuste do názvu vložit krátký popis problému a né větu “Prosím moc o radu”, to tady prosí všichni.

    Teď ale k věci. Jsou tři možnosti, jak takový problém vyřešit. Buď ručně vytvoříte požadované stránky a ručně do nich vložíte videa, nebo použijete některý z dostupných pluginů. Odkážu Vás na oficiální repozitář wordpressových pluginů, snad zde najdete co potřebujete. Poslední možnost která mě napadá je, že využijete některý z pluginů na kategorizaci fotografií (například NextGEN Gallery v kombinaci s rozšířením (pro NextGEN Gallery třeba zde).

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti