Propojení WordPressu s Facebookem

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Propojení WordPressu s Facebookem

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 9 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20704

    Madsim
    Participant

    Hezký den všem,
    používám na svém WordPressu plugin Post-to-Facebook, ovšem někdy mi blbne – prostě přidá ke článku jiný obrázek (i když je na výběr, tak žádný není ten, který mám u článku). Neznáte nějaký lepší plugin, který přidává článek z WP na FB? Pokud možno nějaký úplně jednoduchý, nepotřebuji nic jiného, než vložit právě vydaný článek na Facebook.

    Děkuji za radu.

    #20722

    vporadku_cz
    Participant
    Web

    Používám bezplatnou verze pluginu “NextScripts: Social Networks Auto-Poster” – autoposting nejenom do fb, ale i dalších sociálních sítí. Chvili trvá to všechno nastavit ale pak funguje jednoduše + 1) najednou publikuje obsah do více mist 2) nemusíte publikovat článek na WP stránkach, lze využit jen posting do soc. sítí. Dělala jsem to na zákazku, zákaznik je s tim velice spokojený. Doporučuju.

    #20724

    mirekk
    Participant
    Web

    Madsim: některé šablony náhledový obrázek chybně vybírají. Stává se to. Mě osobně to dělalo u šablony Multinews. Pokud ji používáte, mám na to fígl.
    Jinak se velmi osvědčuje FB “napovědět” jaký obrázek použít pomocí Open Graph Object Debugger Snad vám ten odkaz bude fungovat, pokud ne, zkusím ho vypotit jinak. Debugger fakt funguje, dost dlouho jsem ho používal.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti