problém se slidery

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Musilda a poslední změna je stará 10 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3517

    gecko69
    Participant

    Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit?

    Jsem s WP úplný nováček a plánuju vytvořit stránky pro svou diplomku. Zatím vše edituju u sebe na localhostu. Stáhl jsem si několik šablon se slidery. Když je ale aktivuji, skoro žádný nefunguje a na stránce se pak ani neobjeví. Díval jsem se i do nastavení těch šablon, ale bez výsledku (občas bylo potřeba zaškrtnout “enable slider” apod., ale ani to problém nevyřešilo). Nebo je potřeba stáhnout ještě nějaký plugin aby mi fungovaly???

    Šablony, ve kterých mi slider nefunguje:

    Lenio (http://newwpthemes.com/lenio-free-wordpress-theme/)

    Visualpress (http://www.templatepanic.com/articles/visualpress-wordpress-theme)

    Brightpage (http://www.templatepanic.com/articles/brightpage-wordpress-theme)

    Chápu, že každá šablona má to nastavení jiné, ale už jsem fakt zoufalý :(

    Je zvláštní, že jsem stáhl třeba dvě různé šablony od ThemeAlley – a na jedné to funguje, na druhé ne. Přitom nastavení mám stejné.

    Zkoušel jsem ještě použít nějakou obyčejnou šablonu (třeba Travel Blogger) a stáhnout nějaký slider jako widget. Jenže jsem zase narazil na problém, jak tento widget umístit do této šablony na úvodní stránku.

    Ještě je zvláštní, že když si přes WP vyhledám a prohlížím šablony, a vyberu si třeba nějakou se sliderem, tak po kliknutí na “náhled” ta šablona pak vypadá úplně jinak a ten slider se tam ani nezobrazí.

    Budu moc rád za každou radu, tip, pomoc.

    Díky, JIrka

    #15999

    Bruno
    Participant
    Web

    Některý Slidery požadují umístění html kodu na web, nalezneš je v nastavení nebo na stránce kde jsi slider stáhnul, kody umístíš na hlavní stránku jdi no vzledu->editor->Zobrazení úvodní stránky (INDEX.PHP) a kod vlož a pak ulož

    #16000

    Musilda
    Participant
    Web

    Tak zrovna u této šablony to myslím funguje tak, že v Thmeme options si ten slider nastavíš. Tedy buď vytvoříš speciální kategorii, do které každý příspěvek, který se má zobrazovat ve slideru zařadíš, nebo bude možné jednotlivé slidy zobrazit.

    Měl by jsi si také uvědomit, že to co vidíš na demu je nějaký obsah, který tvůj web buď nemá, nebo není šablona v základu nastavená tak, aby se vše zobrazilo. Chce to také číst dokumentaci, pokud ji šablona má.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti