Problém s registrací, případně s jiný plugin s češtinou

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Čeština pro WordPress Problém s registrací, případně s jiný plugin s češtinou

Zvolené téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Ric007 a poslední změna je stará 8 let, 6 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25042

    Ric007
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    mám problém s klasickou registrací na WORDPRESSu. Kdyžtak vyzkoušejte moje stránky pan-prstenu-lcg.cz – přihlašovácí okno. Při kliknutí na tlačítko REGISTRACE se mi zobrazí klasické bílé okno wordpressu, kde uživatel musí vyplnit uživatelské jméno, email a dokonce 2x CAPTCHA, nevím proč se tam nevyplňuje i heslo k přihlášení. A to je ten kámen úrazu! Objeví se sice zpráva, že jste se zaregistrovali a že vám příjde potvrzovací email (ten samozřejmě nepříjde). V administraci mi to sice hlásí, že byl přidán nový uživatel ale ten se chudák nemůže přihlásit, protože nikde nezadal přihlašovací heslo. Dokážete mi s tím poradit ??? Je to sice přihlašování přes wordpress (widget – Login), ale aspoń v češtině.

    Když nainstaluji jinej plugin, tak není v češtině a když jej přepíšu, tak se po aktualizaci pluginu zase přepíše do originálu (tedy EN). Dobrej je Profile Builder, který mi funguje již dobře ale zase není v češtině ( PRO verzi nehodlám platit, když ani nevím jestli tam ta čeština je). Nějaké tipy na plugin?

    Díky za rady!

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (z celkem 1)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti