NextGEN Gallery – po upg na 2.0.57 se obrázky zobrazí jen přihlášenému adminu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem NextGEN Gallery – po upg na 2.0.57 se obrázky zobrazí jen přihlášenému adminu

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  bolek a poslední změna je stará 10 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #6708

    bolek
    Participant
    Web

    zdravím, mám takový problém, (WordPress 3.8.1) , měl jsem NextgenGallery ve verzi 2.0.40 a vše fungovalo sice pomalu, ale tak jak mělo. Včera jsem upgradoval na verzi 2.0.57 a měl jsem problém s Lightbox efektem, jak je reportováno na stránkách podpory NG, zkusil jsem i tu betu 2.0.57.1 , ale problém přetrval, tak jsem udělal downgrade na 2.0.40 – lightbox funguje a vše vypadá ok. Jakmile se ale odhlásím z administrace WP, tak se nezobrazuje ani widget “náhodné foto”, ani náhledovky v článcích (tam, kde jsou pužity přes NG), ani single pic v článcích… Zkoušel jsem i downgrade na 1.9.13 , pak znovu automatický upgrade na 2.0.57 atd, ale bez úspěchu.

    wiz http://www.fotomoto.cz (chybějící náhledovky ve většině článků a widget “náhodné foto”) , nebo třeba článek http://www.fotomoto.cz/archiv/376 (chybějící fotky v článku)

    napadá někoho jak z toho ven?

    #17996

    bolek
    Participant
    Web

    omlouvám se, omylem jsem téma vytvořil v nevhodné sekci, pokud to jde, prosím o přesun do “Problémy s WordPressem” … Díky

    #17997

    bolek
    Participant
    Web

    tak snad vyřešeno – zdá se, že šlo o nějaký konflikt nextgen vs super cache plugin – po znovu nastavení obou pluginů už se to zdá OK. Vrátil jsem se zpět k 2.0.40 a asi si na dlouho od aktualizace NG dám pokoj :-)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti