Plugin WpProQuiz

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  alka a poslední změna je stará 11 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3205

    alka
    Participant

    Jedná se velmi dobrý funkční plugin s mnoha vychytávkami.Jsem spokojená. Bezva je i náhled dopředu.
    Jen pro českého uživatele(vyplňovatele kvízu), je tam opravdu dost angličtiny. CZ verze není. Ráda bych minimálně upravila poslední část s vyhodnocením kvízu, ale nevím jak.
    Když se kouknu do editoru, tak se plugin stává z aktivního (wp-pro-quiz/wp-pro-quiz.php) a mnoha seskládaných neaktivních. Každopádně nemohu nic z hledaného textu najít, třeba Your score nebo Correct…Proboha, kde to v pluginu je? V šablonách jsem s tím problém neměla.
    Jak si to trochu počeštit?Poradíte mi? Děkuji.

    #15374

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Někdy jsou v pluginech používány konstrukce překladu – __() a _e().

    Text v nich vypadá téměř úplně jinak než by člověk čekal, a to vás může zmást. Zkuste otevřít soubory v nějakém slušném editoru a dejte CTRL+F (nebo pokud nejsou kláv. zkratky tak vyhledávání) a najděte danou kombinaci slov. Tu napevno předělejte (včetně konstrukce – dbejte na umístění správných uvozovek). Pokud je to lepší plugin, měl by mezi soubory obsahovat soubory cs_CZ.po a cs_CZ.mo – a v tom případě by měl být česky.

    Pokud bude nějaký větší problém, napište mi na e-mail jancikuvmail(zavináč)gmail.com, já se na to časem podívám…

    #15375

    alka
    Participant

    Děkuji za návod. Celý plugin jsem si extra stáhla do PC a jednotlivé složky postupně proslídila. Většinu jsem bez problémů otevírala ve Wordpadu (PS Pad jsem před 2 dny odinstalovala, nevyhovoval mi), akorát do detailů jednotlivých jazykových verzí jsem se nedostala a složky js. U tohoto pluginu existuje verze anglická, německá, španělská, ruská, holandská…s poděkováním jednotlivým “překladatelům”, ale Cz opravdu ne.

    Ctrl+F jsem poctivě použila, ale to, co hledám jsem nenašla, i když jsem se snažila(average score, your score…:(

    Pro sebe tu úpravu nepotřebuju, ale ve výstupu pro čtenáře ano. Jde mi de facto o dvě okna: Screenshot 2(Quiz demo – Correkt message) a screenshot 7 (Quiz demo – Average score)-link:

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-pro-quiz/screenshots/

    Je něco lepšího než PS Pad? Možná je to, co hledám, ve složce js. Neočekávám, že bude někdo dělat něco za mně (zkušenosti jsou třeba), ale pomoc ráda ocením(finančně). Nějak se už u toho dlouho morduju.

    #15376

    togur
    Participant
    Web

    Rozhodně nedoporučuji jakkoliv upravovat zdrojové soubory! Plugin je korektně připraven k lokalizaci. Doinstaluj si plugin CodeStyling Localization, který ti umožní pohodlně přeložit všechny fráze.

    #15377

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Je také moožné, že je na webu nějaký oficiální překlad do Čj, jen není obsažený v oficiální verzi. V takovém případě by ti stačilo stáhnout jazykový soubor, a přidat jej k ostatním jazykům.

    A když ne, je na místě kromě CodeStyling Localization také (pokud si troufnete) použít nějaký program na správu překladů (POEdit:)), a přeložit to ručně takto – a máte to i s poděkováním překladateli :D

    V dalším jsem tady pár dní zpátky našel toto: https://www.separatista.net/forum/topic.php?id=2518#post-10827 tak se mrkněte, jestli tam najdete něco použitelného :)

    #15378

    alka
    Participant

    Děkuji Vám oběma. Odvahu na zkoušení mám, ale ne tolik zkušeností. CSS je v pohodě,v HTML zatím jen jednodušší věci (zápatí, logo atd.). Togur má pravdu, že i sám “výrobce” pluginu varuje před šťouráním v editoru(bude zneaktivněn). Tak jsem to respektovala, zas takový machr nejsem. Bingo byl plugin CodeStyleLocalization, funguje fantasticky, snadná a pohodlná prácička. Užiju i na další pravidelně aktualizovaný plugin ve španělštině.

    Ráda bych vám poslala malou odměnu, ocenění, opravdu mi to helplo. Prošla jsem vaše weby, ale kontakt (e-mail) žádný nenašla. Tady na fóru ho asi všichni máme, ale je bohužel skrytý. Napište sem svůj mail nebo nějaké spojení kam se ozvat, abychom se domluvili.

    Děkuji Vám ještě jednou za pomoc.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti