Plugin pre formulár so žiadosťou?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Plugin pre formulár so žiadosťou?

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 6 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #33300

    vmidea
    Participant

    Dobrý deň,
    Chcel by som sa opýtať či by mi niekto vedel poradiť nejaký plugin ktorým by som vytvoril obdobobu formulára ako je na tewjto stránke: https://www.solarneslovensko.sk/dopyt.php

    Dakujem Vám všetkým za skorú odpoveď.

    #33302

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    toto jste schopen vytvořit v pluginu Caldera Forms, kde si vytvoříte Conditions (podmínky) a takto se vám mohou zobrazovat různé části formuláře. Toto jsem vyráběl pro klienta, ukázku můžete vidět zde a je to v části Cena a forma výuky, kde si volíte buď Individuální nebo Skupinovou formu výuky a pak se vám zobrazí různé radio butony, ale mohlo by tam být i cokoliv jiného. Obecně Caldera Forms je jeden z nejlepším formulářových pluginů co jsem našel.

    #33303

    admin
    Keymaster
    Web

    Nemám ve formulářových pluginech moc velký přehled, takže bych věřil @azifaral :-)

    Osobně používám Gravity Forms (placený, perfektní API), se kterým jsem dělal např. tento formulář (velmi podobný). Většinou to ale zcela naklikat nelze a je třeba doplnit pár jednoduchých funkcí, ale záleží na přesném zadání logiky formuláře. Patrně to umí i některé další pluginy, ale nejčastější Contact Form 7 to myslím sám o sobě neumí, maximálně s nějakým dalším pluginem, např. Conditional Fields for Contact Form 7.

    #33304

    Azifaral
    Participant
    Web

    @admin: To je právě hezké na Caldera Forms, že oproti Contact Form 7, kde to musíte tvořit tím “neklikacím způsobem”, uděláte ten hezký vícesloupcový formulář na pár kliknutí a nemusíte se prudit s HTML. A Gravity je sice hodně hezký, kdysi jsem jej taky zvažoval, ale je komplet placený a když jsem jej srovnával s Caldera Forms tak mi vlastně nic moc navíc nenabídl, kde se s tou verzí zdarma dají dělat kouzla.

    A co se týká těch podmínek v Caldera Forms tak to tam opravdu naklikat jde. :D

    #33305

    vmidea
    Participant

    Dakujem Vám obom za skorú odpoveď
    ste skvelí :)

    #33306

    admin
    Keymaster
    Web

    @azifaral: Pravda, používám Gravity Forms už několik let a už jsem si zvykl (v té době ještě plugin Caldera Forms ani neexistoval), umím to s ním docela dobře a znám různé hooky pro napojení různých API (např. jsem dělal napojení iDoklad.cz na Gravity Forms). Takže zatím asi měnit nebudu, ale na Caldera Forms se určitě podívám, díky za tip :-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti