Plugin e-commerce.

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  toredor a poslední změna je stará 11 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2457

    toredor
    Participant

    Ahoj,

    potřeboval bych radu od někoho kdo má zkušenosti s tímhle pluginem. Nejde mi výpis jakéhokoliv vloženého produktu . Mohl by mi někdo poradit cyklus na vypsání příspěvku podle kategorie? Děkuji za Každou odpověď

    #13409

    toredor
    Participant

    To mi tady opravdu nedokáže nikdo pomoct? Už nevím, kde hledat. Mám za úkol vytvořit jednoduchý firemní bazar, kde bude 5 položek. Mám nainstalovaný plugin e-commerce. Nebudu vypisovat žádný košík ani způsob dopravy. Pouze náhled název produktu, popis a cenu. Nemám žádnou šablonu chc pouze vložit do stránky cyklus který mi vypíše všechny položky kategorie. V pluginu jsem vytvořil kategorii “Prodej”, ale ať dělám co dělám nemůžu ji vypsat. Mám kód:

    if(wpsc_is_in_category()){

    if(wpsc_category_name() == ‘Prodej’){

    echo ‘Kategorie 1’;

    }else{

    echo ‘kategorie 2’;

    }

    }else{

    echo ‘nepodařilo se vypsat;

    }

    Prosím poraďte jak tento kód zprovoznit aby mi to vypsalo aspoň to echo zbytek už podle dokumentace zvládnu. Jsem amatér, který nikdy neviděl WordPress dostal za úkol toto vytvořit. Předem děkuji.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti