Plugin Duplicator – použití pro subdoménu, stejná mysql databáze jak doména.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Plugin Duplicator – použití pro subdoménu, stejná mysql databáze jak doména.

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Michal Janata a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25822

    KomplexniLuke
    Participant

    Zdravím,

    mám web např. něco.cz , chci vytvořit jinou jazykovou verzi na subdoméně např. en.něco.cz . Použil jsem plugin Duplicator, a celý web něco.cz jsem zkopíroval (.zip složku vytvořenou duplicatorem) přes ftp na subdoménu en.něco.cz , instalaci jsem ještě pro jistotu nespustil protože si nevím rady. Na webu je jedna mysql databáze, a když chci spustit instalaci duplicatoru (en.něco.cz/installer) mám na výběr dvě možnosti “Create new database” to však píše tuto zprávu

    “The database “f72686” has “73” tables. The Duplicator only works with an EMPTY database. Enable the action “Connect and Remove All Data” radio button to remove all tables and or create a new database. Some hosting providers do not allow table removal from scripts. In this case you will need to login to your hosting providers control panel and remove the tables manually. Please contact your hosting provider for further details. Always backup all your data before proceeding!”

    druhý možnost je “Connect and Remove All Data” , pak to píše toto “The remove action will delete all tables and data from the database!”

    Nejsem si jistý, kterou možnost použít, tak aby web něco.cz zůstal v pořádku a na subdoménu en.něco.cz se překopírovalo všechno. V instalaci wordpressu pro subdoménu jsem použil jinou příponu tabulek (jak bylo psáno, něco ve smyslu pokud chcete použít dvě instalace v jedné databázi použijte jiné přípony tabulek)

    Prosím o radu.

    Díky

    Luke

    #25823

    Michal Janata
    Participant
    Web

    Ahoj,

    hodně lidí doporučuje tohle https://wpml.org/ a nebo mě ještě napadlo vytvořit MultiSite a mít každou subdoménu podle jazyka.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti