Klíčová slova,Info pro roboty?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Klíčová slova,Info pro roboty?

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  ozpro a poslední změna je stará 10 let, 10 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3425

    ozpro
    Participant
    Web

    Jak a kam mám vložit klíčová slova?Jak a kde mohu vyplnit info pro roboty?Kde mám dopnit autora?Web jsem koupil a tyto rubriky nebyly vyplněny.Dík za rady.Používám WordPress.

    #15788

    Michal Ozogán
    Participant
    Web

    Nejjednodušší je použít nějaký SEO plugin (já například používám All in One SEO) S jeho pomocí lze jednoduše zadávat klíčová slova, titulky, description jak pro úvodní stránku, tak i pro jednotlivé příspěvky.

    Je možné zadat i dodatečné meta hlavičky jako je třeba právě Autor.

    #15789

    ozpro
    Participant
    Web

    Moc děkuji.několikrát jsem to zkoušel,ale nejde mito.S WordPressem nemám žádné zkušenosti.I tak dík za Váš čas.

    #15790

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    POkud by byl problém se zobrazováním v editoru, nahoře v editoru je nápis nastavení zobrazení. Na to je třeba kliknout, a zaškrtnout danou položku. Potom už můžete toto zadávat.

    #15791

    ozpro
    Participant
    Web

    Moc se omlouvám za své neznalosti,zřejmně musím All in One SEO nejprve stáhnout a vložit do svého adminu abych jej mohl používat.Já totž v editoru žádné ,,nastavení zobrazení” nemám,neb jej nemohu najít.

    #15792

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Zcela stačí nahrát složku s pluginem do adresáře /wp-content/plugins/ a aktivovat jej v administraci v záložce pluginy. Kromě toho, nastavení zobrazování je zabudovaný nástroj, ve kterém si uživatel vybere, která pole se budou zobrazovat v editoru příspěvků (obsah, nadpis, kategorie, náhledový obrázek…) Možná jen máte vypnuté zobrazování bloku daného pluginu.

    #15793

    ozpro
    Participant
    Web

    Nevím,jestli máte na mne stále trpělivost.Plugin mám je v akismed.Mám tam zprávu:akismed je témněř funkční vložte API klíč.Když jsem se zaregistroval tak mi přšla e-mailem nějaká pladba v dolarech,tak nevím.Když byse byl tak dobý a chtěl se na můj web.podívat tak Vám kldně pošlu přístupové údaje,příště si dám velký pozor co kupuji.Dík za Váš zájem.V případě,že byjste mi chtěl pomoc napište mi na: e-mail: ozpro@centrum.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti