Onepage šablona

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  carly a poslední změna je stará 10 let.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #18320

    carly
    Participant

    Přemýšlím, že vytvořím onepage šablonu a chtěl bych, aby se všechny stránky co vytvořím dávali pod sebe. Samozřejmě chci ať každá vypadá jinak. Jenomže napadá mě to udělat pouze dvěma způsoby, ale ani jeden z nich mi nevyhovuje.

    První způsob je, že bych to udělal pomocí funkce is_page, jenomže to bude závislé buď na ID nebo na názvu. Takže když se pojmenuje stránka jinak, nebo se přesune web, tak už to nebude funguvoat.

    Druhý způsob je, že to udělám přes framework, ale taky mi to nepřipadá moc chytré, jelikož tam můžu vytvořit pouze pár přednastavených sekcí(kontakt,uvod,tým,..). Hlavně je s tím zbytečně velká práce.

    Nenapadá Vás nějáký další způsob, jak to udělat a zachovat dynamičnost tvorby stránek?

    #18321

    Musilda
    Participant
    Web

    ID stránky zůstane vždy stejné, to se nemění. Takže bych to postavil na ID stránky, nějakého option s ídéčky stránek, section style a pořadí. Pokud by jsi udělal přidávání section style do nějakého pole, mohl by jsi ty styly postupně rozšiřovat a pak je jen těm stránkám přiřazovat.

    #18324

    carly
    Participant

    Díky za radu. Podívám se na to.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti