Odkaz v rámci webu na jinak skrytou stránku.

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Odkaz v rámci webu na jinak skrytou stránku.

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  Penoar a poslední změna je stará 11 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2852

    Penoar
    Participant

    Potřebuji míti ve stránce či příspěvku odkaz, kterým bych odkazoval na stránku s formulářem k vyplnění. (Formulář přímo zveřejněný ve stránce či příspěvku by byl fuj i nepraktický.) Nevím ale, jak to udělat, aby stránka s formulářem byla jinak schována — jakmile nějakou stránku či příspěvek zveřejním, stane se to ihned součástí buď hlavních pořadů-menu, nebo postranice-sidebaru v jeho části “Články”. Stránku či příspěvek s formulářem se stavem “Koncept” odkaz nenajde…

    Připomínám, že jsem v tomto prostředí nováčkem, a jazyku PHP vůbec nerozumím a ani se o to nechci pokoušet; zůstanu u HTML už nadosmrti a spokojený. Kdyby pisatel odpovědi toto omluvil a místo stručné rady tápajícímu poslal třeba kus kódu v poněkud rozvedenější odpovědi, má vděčnost by měla meze, řekněme patagonských stepí.

    #14632

    Penoar
    Participant

    (Ještě rozvedu, o co jde, neboť na jiném fóru to mému poraditeli nebylo jasné). Běžně v prostředí WordPress, když zveřejním stránku nebo příspěvek do nějaké rubriky, je to nalezitelné čtenářem kliknutím na některý z odkazů buď v hlavním menu stránky, nebo v postranním sidebaru, jak se tomu hezky česky říká, kde se zveřejňují odkazy na nejnovější příspěvky, případně na příspěvky archivní. Takto to chodí při běžném nastavení prostředí WordPress, jestliže nebyly provedeny změny.

    Já chci zveřejnit článek neboli příspěvek o našich pořádaných seminářích (je jich víc), a z tohoto článku chci odkazovat na jiné stránky, na nichž na jedné každé bude vždy jeden tiskopis k vyplnění pro jeden každý seminář (a kromě toho tiskopisu nic víc). Přitom samozřejmě nechci, aby byly ty stránky s tiskopisy nalezitelné samy o sobě v příspěvcích třeba, to by bylo hloupé, kdyby před čtenářem se najednou objevil formulář k vyplnění bez podrobnějšího vysvětlení.

    (Protože to takto nemám, bylo by zbytečné uváděti odkaz na náš web, ale uvedu odkaz na stránky, na nichž to mají přesně tak udělané: ‚www.empla.cz‘. Tak, jak to tam mají, tak takhle přesně bych to potřeboval mít také.) Možná to je jednoduché, a já něco přehlédl? Rébusy a mřížky, v hlavě tiché myšky.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti