odeslání dat z formuláře na mail /problém s form action/

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem odeslání dat z formuláře na mail /problém s form action/

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel  moskva a poslední změna je stará 10 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #4045

    moskva
    Participant

    Dobrý den,

    mám stránky na kterých mám rezervační formulář – jedná se o vlastní naprogramovanou šablonu. Můj problém se týká zpracování dat z formuláře.

    Data zpracovávám pomocí php skriptu na který odkazuji ve formuláři prostřednictvím form action. Vše funguje, ale mě se nelíbí, že po odeslání těchto dat je návštěvník přesměrován pryč – tedy na soubor se skriptem s příponou php, který prohlížeč vykreslí, jako prázdnou stránku, což není dvakrát hezké.

    Zkoušel jsem:

    1.) Upravit soubor se skriptem, aby vypadal, jako moje stránky ve wordpress, ale pokud obsahuje funkce wordpressu jako header a sidebar, výsledkem je fatal error.

    2.) Zkoušel jsem do form action zapsat jen prázdné uvozovky a php skript na odesílání napsat přímo do šablony, ale výsledkem bylo přesměrování na neexistující stránku.

    3.) Chtěl jsem udělat novou stránku ve wordpressu a té pak přidělit vlastní šablonu stránky, která bude skript obsahovat a odkazovat ve formuláři na ní, ale tohle taky nefunguje…

    Nevíte někdo, jakým směrem bych měl vydat? Předem děkuji za Vaše rady.

    #16569

    moskva
    Participant

    Dobrý den,

    tak jsem nakonec skriptu přidal přesměrování na určitou stránku wordpressu a funguje to. Bílá obrazovka jenom problikne – s tímhle se už dá smířit :)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti