Nepublikující se stránka.

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  bugitoto a poslední změna je stará 11 let, 4 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2619

    bugitoto
    Participant

    Čau, mám tu něco s čím bych potřeboval trochu poradit. Potřeboval bych, aby se mi mnou vytvořená stránka nezobrazovala na liště stránek pod/nad hlavičkou. Chci vytvořit stránku, na kterou se defakto dostanu jenom pomocí odkazu. Lze něco takového ve wordpressu udělat nebo zbývá jenom příspěvek?

    Předem díky za odpověd :)

    #13948

    admin
    Keymaster
    Web

    Projděte si prosím související vlákna, řešilo se to tady už mnohokrát (např. zde), existují různé přístupy a pluginy. Nejčastější je, že zobrazujete v šabloně výpis všech stránek a můžete snadno přejít na vlastní menu nebo stránku vynechat pomocí parametru. Uvítáme, když nám nakonec napíšete jak to dopadlo a jaké řešení jste zvolil…

    #13949

    bugitoto
    Participant

    Prozatím budu spravovat pomocí příspěvků, to bude pro mě jednodušší :D Děkuju za snahu a odkazy.

    #13950

    admin
    Keymaster
    Web

    Nebude to jednodušší, naopak si uděláte bordel v logice webu a do budoucna se to určitě vymstí :-) Věřte mi, místo půlhodinky potřebné teď k pročtení několika vláken, budete třeba nakonec potřebovat hodiny na opravu struktury webu…

    #13951

    bugitoto
    Participant

    Já to pročetl, ale ze začátku to zkusím přes příspěvky a pak kdyžtak někdy předělám na skrytý stránky nebo vytvořím další veb na zkoušku. určitě si nějak poradím, času dost :-) Děkuju.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti