Nejdou nahledy na strance se sliderem

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Nejdou nahledy na strance se sliderem

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 10 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3419

    Kony.cz
    Participant

    Ahoj… snazim se rozchodit nahled na strankach http://www.videon-znojmo.cz/davidhabrdle/web ale nedari se mi rozchodit nahledy co maji byt dole… Kdyz jsem tyto stranky nahodil na jinaci hosting tak tam to jelo normalne, ale chci zachovat tento hosting…. tady mam jeste vypis z phpinfo http://www.videon-znojmo.cz/davidhabrdle/info.php pokud by nekdo vedel a mohl by mi poradit kde je chyba byl bych moc vdecen…. mam tuseni ze je to hostingem, ale kde

    #15760

    admin
    Keymaster
    Web

    Problém bude ve skriptu TimThumb, který je obsažen v používané šabloně Chocolate WP.

    1) Skript TimThumb používáte ve verzi 2.8.2, ale dostupná je již verze 2.8.11. Z hlediska bezpečnosti bych asi aktualizoval…

    2) Zkontrolujte, zda se správně generují náhledy, existuje příslušný adresář cache s potřebnými oprávněními (CHMOD) atd.

    3) Zobrazuje se tam následující chyba:

    Could not find the internal image you specified.

    Původní obrázky ale existují, takže bude asi problém s těmi vygenerovanými. Zaměřil bych se na adresáře cache a jeho oprávnění (často tam TimThumb nemůže vygenerované soubory ukládat).

    Další možností může být nějaký problém s názvem obrázku, např. “DSC04435-1024×683.jpg”. Ale pomlčky ani další znaky by asi neměly vadit, nevím, zkuste tam nahrát i nějaký obrázek s jednoduchým názvem.

    #15761

    Kony.cz
    Participant

    A jak se provadi aktualizace toho scriptu ????? Dekuji

    #15762

    admin
    Keymaster
    Web

    Teoreticky by mělo stačit stáhnout odkazovaný soubor timthumb.php a nahradit s ním stávající soubor v šabloně. Ale šablona je placená, takže těžko říci, zda (a do jaké míry) je tento soubor ještě nějak přizpůsoben (určitě se např. používá v šabloně pod názvem thumb.php). Mimochodem, díval jsem se na oficiální stránku šablony a nejnovější verze 2.8.11 je tam už integrována, takže si stáhněte aktuální verzi šablony a máte po starostech (alespoň s aktualizací skriptu).

    Hlavně bych se ale zaměřil na adresář cache a jeho oprávnění, protože to je nejčastější chyba…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti