Nejde se připojit…

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  sjiamnocna a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3060

    NoDriX
    Participant

    Dobrý den,

    mám problém.Chci se připojit na administraci své stránky,napíšu do vyhledávání jmeno stránky jako vždycky s očekávaním že na mě vyskočí stránka k přihlášení nebo rovnou má stránka (administrace), ale nic.Chvíli načítá a pak vyskočí tohle : CHYBA Nelze se připojit ke vzdálenému serveru.Zkontrolujte, že je adresa zadána správně nebo se požadovaný web pokuste vyhledat.

    Co stím ? Díky ;)

    #15102

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Jak dlouho tento problém přetrvává(resp. odkdy)? Fungují ostatní stránky

    Jak to myslíte “napíšu do vyhledávání”? Jste hledal přihlašovací formulář?

    K přihlášení použijte soubor wp-login.php “vasestranka.cz/wp-login.php”, jestli bude fungovat, dostanete se do administrace, a když nebude, napište. :) ;)

    #15103

    NoDriX
    Participant

    No prostě jsem nahoru do vyhledávání vždycky napsal jméno svojí stránky (www.mojestranka.ic.cz) a najelo mi to na mojí stránku do administrace nebo na příhlášení do administrace…Ale najednou zničeho nic jak to udělám tak to chvíly načítá a pak to hodí : CHYBA Nelze se připojit ke vzdálenému serveru.Zkontrolujte, že je adresa zadána správně nebo se požadovaný web pokuste vyhledat.

    Díky ;) :)

    #15104

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    A tak to je adresní řádek nebo něco jako vyhledáváč prohlížeče. Ano mně se to také stává, je to tuším problém hostingu – (používáte freehosting Webzdarma.cz?) buďto server nestíha, nebo nestíha připojení serveru, a po určité době vyjede timeout hlášku. Není tam ještě něco? Zkuste napsat adresu webu, ať to vidím(e).

    Já jsem z toho pochopil, že jste hledal ve WordPress vyhledávání stránku pro login.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti