nefunkční editace konkrétní stránky

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem nefunkční editace konkrétní stránky

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 9 let, 10 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #19495

    Peregrin
    Participant

    Nastal mi problém s jednou konkrétní stránkou. Když ji chci v administraci WordPressu editovat, nic se nezobrazí (resp. pouze bílá stránka). Ovšem její hotová verze (mimo editaci) se zobrazuje v pořádku. Ještě odpoledne editace fungovala bez problému. Zajímavé je, že u ostatních stránek se chyba nevyskytuje a lze je normálně upravovat.
    Nenapadá mě, v čem by měl být problém. Stránku (kterou se mi nedaří načíst k editaci) jsem upravoval po obsahové stránce, ale nebyla provedená žádná změna její URL či zásah v nastavení.

    #19497

    Peregrin
    Participant

    Ještě doplním, že jsem si nainstaloval plugin ITRO Popup Plugin. Ale když ho deaktivuji a odinstaluji, problém přetrvává.
    Nerozumím, proč se do stránky v rámci editace nedostanu. Jestli se pokazila nějaká vazba v některém php souboru či databázi. Nechápu.

    #19503

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, zkoušel jste deaktivovat všechny pluginy a nasadit výchozí šablonu Twenty Fourteen? Je tato stránka něčím výjimečná? Napadá mě např. jestli ji často neupravujete a není v databázi uloženo mnoho starších verzí? Zkoušel jste použít i jiný prohlížeč? Máte dostatek PHP paměti (memory_limit)? Jaký používáte hosting?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti