Nefunguje RSS

Štítky: 

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1056

    n3s4
    Participant

    Zdravím, nevíte někdo čím může být, že mi na stránkách nefunguje RSS zdroj? Objeví se mi pouze prázdná stránka. Aktivoval jsem jeden plugin a napsalo mi to něco o neočekávaném výstupu.. tak jsem ho deaktivoval a smazal, ale rss stále nefunguje.

    Poradí někdo? Díky moc.

    #8731

    admin
    Keymaster
    Web

    Co to bylo za plugin? Zkuste nejdříve deaktivovat všechny pluginy a aktivovat výchozí šablonu Twenty Eleven (pokud nebyla upravována). Dále můžete ještě zkusit automatickou reinstalaci WordPressu. Máte online ukázku nefunkčního RSS zdroje?

    #8732

    n3s4
    Participant

    Už to funguje, ale nezjistil jsem čím to bylo. Nic jsem neaktualizoval, dokonce jsem instaloval další pluginy.. a prostě se to záhadně rozjelo, za což jsem rád :)

    #8733

    Fit
    Participant

    Mně to způsobil plugin Exec-PHP, respektive nebylo to přímo pluginem, ale php kodem, který byl vložen v příspěvku a dostal se asi i do feedu a dělalo to neplechu. Alespoň teda myslím (nejsem programátor).

    #8734

    Michal Ozogán
    Participant
    Web

    Problémem je, že v tom rss výstupu se objeví tato hláška:

    Fatal error: Cannot redeclare get_content_from_url() in /home/users/tourinfo/vlaznich.cz/web/invia/get-invia-harkany-xml.php on line 98

    Stejnou funckci nelze deklarovat dvakrát. Nevím přesně přes co, tam uvedený kód vkládáte, ale mělo by to jít vyřešit takto:

    najděte si

    function get_content_from_url(){

    //kod funkce

    }

    a změňte na

    if(!function_exists(‘get_content_from_url’)) {function get_content_from_url(){

    //kod funkce

    }}

    #8735

    admin
    Keymaster
    Web

    Fit: Ano, vkládání PHP kódu do příspěvků mohlo způsobit problémy, ať už technické (např. BOM, prázdný řádek) či s nějakou konkrétní PHP funkcí…

    Fabulator: Tak teď jsem asi zcela mimo :-) Funkce get_content_from_url() není standardní funkcí WordPressu ale nějaká vlastní funkce skriptu pro stahování XML dat od Invia.cz? A hlavně moc nechápu souvislost s tímto vláknem?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti