Můžu prosím požádat o radu začínám s pluginem

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Můžu prosím požádat o radu začínám s pluginem

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  martinkloubek a poslední změna je stará 6 let.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #35090

    martinkloubek
    Participant

    Založil jsem adresář i soubor .php ale nedokážu se nikde dopátrat jak pokračovat,kde člověk zjistí jak psát ve wordpressu. založit si nastavení v administraci atd ty první kroky. Plugin v seznamu už je i aktivní ale vlastně mi jde o prkotinu napsat všechny fáze luny formulář a redakce si vždy 1 vybere a ta se zobrazí (vzorek funkčního pluginu na screenshotu). Pokud by mně někdo do začátku nakopl byl bych velmi rád děkuji
    Martin

    #35093

    admin
    Keymaster
    Web

    To je trochu složitější, obecně je třeba vycházet z rozsáhlé dokumentace.

    Musíte postupovat po jednotlivých krocích. Kde přesně by mělo být něco konkrétního vidět? U každého příspěvku? Nebo na nějaké speciální stránce s nastavením?

    #35110

    martinkloubek
    Participant

    Dokumentaci jsem už konečně taky našel zatím využívám xyzphp code.Vlastně jde jen o to vytvořit v administraci stránku jako má kalendář cz formulář si poupravím k obrazu svému. Jde mi o to že jsem natvrdlej jak pařez nedokážu vytvořit právě ani ten odkaz v administraci pro vznik editované stránky.
    toto: options-general.php?page=kalendar_cz a to php tak nějak umím.bohužel jsem po úraze a to to vše ztížilo.Vidět na každé stránce v boku takže widget. “Luna ubývá a nachází se v Beranu”. +Krátké povídání.
    děkuji že se mi věnujete.

    #35111

    martinkloubek
    Participant

    Mám ale otázku z jiného soudku je koupená šablona wpex-status kde můžu přepínat mezi panelem vlevo a vpravo chci mít sloupek vpravo jako vy zde a vlevo banerový systém zatím používám adrotate ale nedostanu banner mimo šablonu ani vlevo do ní

    #35112

    martinkloubek
    Participant

    když člověk déle hledá najde něco podobného již dotazované tohle je dobrý Float Left Right Advertising,bohužel nejde použít adrotate ale to je už maličkost.

    #35113

    martinkloubek
    Participant

    Nejlépe asi Advanced Floating Content

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti