Kalendář

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 12 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1477

    Speedi
    Participant

    Ahoj, měl bych dotaz.. zná někdo tenhle kalednář http://www.lunapribor.cz ???

    #10852

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Jedná se nejspíše o “vlastnoručně” naprogramovanou funkci webu, nenašel jsem žádnou spojitost s pluginem. Web používá i vlastní šablonu. Tady si ale na své určitě příjdete.

    S Pozdravem,

    Neteyes.cz

    #10853

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, také jsem se pokoušel hledat, ale bohužel bez výsledku. Moc nevěřím, že by šlo o samostatně naprogramovaný kalendář, ale nevím. Jediné, co je jisté, tak je na web vložen pomocí pluginu Exec-PHP, aby mohl být na web vkládán v podobě widgetu. Můžete se ale zkusit zeptat přímo na emailu toho sdružení, třeba vám někdo odpoví…

    neteyescz: Pokud jde o vlastní šablonu, tak dole je “Designed by Alex Sky.” a v kódu webu je často používána zkratka “asky”, což je zajímavé, i když to moc česky nevypadá… Když se ale podíváme na toto jméno (přezdívku) používané v Česku, tak se dostaneme pouze ke zrušenému webu, kde je uvedeno jméno Alexander Slatinský, což je nějaký místní (Příbor) hvězdář a mohl by to být on, vzhledem k tomu, že ten web je také o Příboru. A web je vcelku aktualizován, protože na něm běží nejnovější verze WordPressu 3.3.1.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti