Jídelní menu – Plugin pro WordPress ?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jídelní menu – Plugin pro WordPress ?

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1807

    asrock
    Participant

    Dobrý den, potřeboval bych nějaký plugin ve stylu menu,kde mohu na stránku zadat název produktu,váhu,cenu a obrázek.. tak postupne jeden produkt za druhým abych to nemusel delat rucne a srovnávat to.

    Existuje neco podobného ?, hledal jsem zde http://wordpress.org/extend/plugins/, našel jsem tam pouze jeden pořádný ale je bohužel placený,

    Díky za odpoved

    #12042

    admin
    Keymaster
    Web

    Který placený plugin to byl?

    Vcelku povedený mi přijde např. Easy Restaurant Menu Manager nebo lze využít i OpenMenu – The official plugin for OpenMenu (pokud tedy nebude vadit napojení na službu OpenMenu.com).

    #12043

    asrock
    Participant

    placený byl Easy Restaurant Menu Manager

    ten openmenu jsem taky zkousel ale ne porádne, jeste ho vyzkousím jednou

    #12044

    asrock
    Participant

    To OpenMenu je celkem na nic,nikde si tam nemužu vytvořit produkty,a je to vázáno asi nějak s tou stránkou.

    Já chtěl něco jednoduché, kde si zadám cenu,název,produktu,váhu,fotku, takhle jich přidám několik a do mé libovolné stránky na webu se mi to přidá do nějaké generované tabulky aby to pěkně vypadalo

    #12045

    admin
    Keymaster
    Web

    Ano, menu se vytváří na webu OpenMenu.com a pak se pomocí pluginu pouze načítá na webu, takže uživatelé vlastně ani nepoznají, že bylo vytvořeno jinde.

    Jinak mi přijde ideální právě zmiňovaný Easy Restaurant Menu Manager, který by měl umět vše výše popsané. Existuje plugin zdarma a pokud to nestačí, tak placená verze stojí pouze 25 USD, což si určitě může dovolit každá restaurace. Nebo je tam problém ještě v něčem jiném?

    Poslední možností je, že si to uděláte sám – není to nic těžkého. Je třeba vytvořit vlastní typ obsahu “jídlo”, přiřadit k němu nějakou taxonomii pro kategorie, doplnit potřebná uživatelská pole (cena, váha) a pak už jenom vše zobrazit na webu, např. pomocí vlastní šablony stránky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti