Jak vypnout řazení linků a čehokoliv dle abecedy na WordPressu

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Jak vypnout řazení linků a čehokoliv dle abecedy na WordPressu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Karolína Vyskočilová a poslední změna je stará 7 let, 7 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29017

    Komplexni-Luke
    Participant

    Zdravím všechny,

    mám dotaz. Na webu mám advanced search , kde mám nadefinované různé pole. Potřebuji aby se ty pole neřadily dle abecedy, ale v takovém pořadí v jakém určím já. Teď se to řadí automaticky dle abecedy, a nedaří se mi to vypnout a ani to nejde nějak “popřesouvat” v administraci, když to vyplním v pořadí v jakém chci, tak se to opět seřadí dle abecedy na webu. Jde to tedy nějak vypnout, nastavit?

    Díky moc za pomoc!

    Ať se všem daří!

    Luke

    #29026

    admin
    Keymaster
    Web

    Jaký plugin přesně používáte? Našel jsem několik různých, které obsahují “advanced search”, ale nevím, který přesně myslíte…

    #29028

    Komplexni-Luke
    Participant

    děkuji Vám za odpověď. Jedná se o advanced search zabudovaný přímo do šablony HOUZEZ , zde je demo šablony http://houzez01.favethemes.com/ . V podstatě by stačilo nějakým způsobem vypnout aby WordPress řadil cokoliv dle abecedy, a poté by podle mě stačilo daná kriteria zadat/vypsat v administraci v pořadí v jakém chci. Ale netuším jak řazení dle abecedy na WordPressu vypnout.

    #29038

    @komplexni-luke – Není na to nějaká nějaká šablona nebo tak něco, že by se to upravilo přes Child Theme? Případně nějaká funkce, ve které se to vypisuje? Každopádně bez toho, aniž bychom viděli šablonu ti asi moc neporadíme.

    Zkusila bych se zeptat autora šablony, máš to zakoupené přes Envato, takže by k tomu měl být i základní support.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti