Jak uplně vymazat primary widget area

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak uplně vymazat primary widget area

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  sjiamnocna a poslední změna je stará 11 let, 1 měsíc.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2668

    reegis
    Participant

    Zdravím

    Jsem ve wordpressu nový, tak se pořád učím. Používám šablonu target, ale mám problém s tím že mi tam zavazí ta primary widget area. Ostatní mi nevadí, ale ta primární zabírá strašně moc místa na každé stránce a vleze se mi tam pak málo věcí. Na googlu jsem našel, že to jde nějak vymazat z editoru, ale já to nemůžu vůbec najít.

    Prosím jestli by mi někdo nenašel, který řádek mám z toho editoru vymazat.

    Děkuji mockrát

    #14126

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    K tomuto ti snad bude stačit, že pokud jej chceš úplně vymazat, mělo by ti pomoci najít funkci dynamic_sidebar, a nějak inteligentně ji okleštit z šablony, nebo prostě přidat obalovému prvku (ten co tam nechceš) do style.css vlastnost display:none; nebo chceš li visibility:hidden;

    K prvnímu kroku bych ale doporučoval, abyste přidal odkaz na živý web, k vyzkoušení a nějaký popis co tam má vlastně zůstat.

    #14127

    reegis
    Participant

    Děkuju za odpověd

    Problém je, že já se v html vůbec nevyznám a zvládl bych něco tak max. vymazat, ale abych tam něco upravoval, tak to bohužel..:-(

    #14128

    sjiamnocna
    Participant
    Web

    Napište mi na mail jancikuvmail(zavináč)gmail.com a přiložte zazipovanou nebo rarovanou šablonu, mrknu se na to (samozřejmě až budu mít čas… poslední dobou cvičím SCIO na zkoušky SŠ tak jej moc není – tak o víkendu)

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti