Jak přidat rubriku do menu

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1705

    sn3hura
    Participant
    Web

    Dobrý den,

    s WP začínám. Moje stránky jsou http://www.hms-crew.cz. Zakoupil jsem si téma z templatemonsters, které jsem si náaledně poupravoval. Všechno funguje krásně a ledacos jsem se dočetl, ale pořád se potýkám s těmito problémy:

    1) Chtěl bych vědět jak můžu přidat rubriku do horního menu. Z toho důvodu že např. v partylistu budu dávat jen info o nových akcích apod. Popřípadě jak to udělat, nemusí to být zrovna rubrika.

    2) Dále se mi nepodařilo zjistit jestli je možné nějakým jednoduchým způsobem přiřazovat příspěvky k jednotlivým stránkám v horním menu, nebo to musí být pouze rubrika? Pokud to musí být rubrika tak bych potřeboval poradit s bodem 1.

    #11658

    admin
    Keymaster
    Web

    Na webu máte nějakou chybu a nic se kromě chybové hlášky nezobrazuje…

    1) Pokud šablona využívá vlastní menu, tak tam můžete přidat rubriku velmi jednoduše. Stačí přejít do menu Vzhled – Menu, v sekci Rubriky vybrat příslušnou rubriku a kliknout na pole “Přidat do menu”. Pak nezapomeňte na tlačítko “Aktualizovat menu”. Pokud šablona vlastní menu nevyužívá, tak to bude složitější a musíme nejdříve dohledat, jakým způsobem (funkcí) je tam menu zobrazováno (obvykle to naleznete v souboru header.php v adresáři se šablonou). Velmi podobný dotaz najdete zde.

    2) Příspěvky se zařazují do rubrik a většinou není důvod je ještě přiřazovat ke stránkám. V tomto případě jde buď o vyřešení jiného problému (viz bod 1) nebo šaptně definovaná struktura webu. Projděte si související vlákna fóra, naleznete tam mnoho příkladů a možností řešení… Vzhledem k celé logice fungování WordPressu bych to ale moc nekomplikoval a spíše bych se pokusil vyřešit bod 1.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti