Jak přidat novou stránku pouze do patičky(footer) a ne do MENU

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak přidat novou stránku pouze do patičky(footer) a ne do MENU

Štítky: ,

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  asrock a poslední změna je stará 11 let, 9 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1815

    asrock
    Participant

    Jak přidat novou stránku pouze do patičky(footer) a ne do MENU

    díky

    #12104

    admin
    Keymaster
    Web

    Budou určitě potřeba nějaké podrobnosti. Jakou používáte šablonu? Jakým způsobem je zobrazováno menu v zápatí (widget, funkce, plugin)? Co to znamená “a ne do MENU”?

    #12105

    asrock
    Participant

    Šablona – Oxygen

    Vytvožím novou stránku s názvem – Partners a defaultně se mi přidá do hlavní lišty nahoře u šablone a taky do footeru dole. Já chci aby se nahoře do (menu jak jsem psal viz výše) nepřidal ale přidala se pouze dole.

    #12108

    Lukenzi
    Participant

    Pokud je výpis stránek v tom menu řešeno pomocí funkce wp_list_pages tak stačí jako parametr této funkce použít 'exclude=ID' kde za ID dosadím ID stránky, kterou nechci v tom menu zobrazovat.

    Samozřejmě lze tuto funkci upravit i opačně, tedy do parametru funkce zadáme ID stránek, které chceme zobrazovat. Ostatní se pak v menu zobrazovat nebudou. Funkce wp_list_pages('include=1,2,3'); způsobí, že se v menu budou zobrazovat pouze stránky s ID 1,2 a 3

    #12109

    asrock
    Participant

    A kde to mám přesně upravit ? v jakém souboru

    Pro příklad mám stránku Zpětný odkaz která se mi defaultně zobrazuje nahoře v menu i dole ve footeru( v patičce) (mam šablonu oxygen, tudíš to vypadá takto to menu http://devpress.com/demo/oxygen/, no a ja nechci aby se mi to nahoře zobrazovalo ale chci to pouze dole ve footeru aby to bylo.

    Ale nevím kde to přesně upravit, díky za odpoved

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti