Jak na nákum premium šablon?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Jak na nákum premium šablon?

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  kubalap a poslední změna je stará 12 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1258

    kubalap
    Participant

    Zdravím, uvažuji o koupi premium thememe a to nejspíše od solostream.com. Nemám s tím žádnou zkušenost a proto se chci zeptat na jednu věc. Některé šablony od nich (ale i na jiných webech) jsou třeba z roku 2009. Samozřejmě jsou aktualizovány ale i tak si říkám, do jaké míry má smysl kupovat 2,5 roku starou šablonu? Jak dlouho třeba trvá následná podpora?

    #9758

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Šablonu nelze vybírat jako máslo, nemá dobu trvanlivosti a paradoxně se mi zdají starší šablony lepší, to je ale věc vkusu. Pokud je šablona aktualizovaná, nevidím v tom žádný problém. Podpora šablony většinou trvá neomezeně dlouho, vše ale určují nákupní podmínky.

    Neteyes.cz

    #9759

    kubalap
    Participant

    ok, díky

    #9760

    togur
    Participant
    Web

    U neaktualizovaných šablon se ti může stát, že nebude podporovat některé nové prvky – často např. chybí podpora Post Formats ap.

    Pokud budeš chtít přeložit šablonu do češtiny, dobře si ověř, že podporuje lokalizaci. Stalo se mi, že jsem zakoupil šablonu, která na to nebyla připravena, přesto, že ostatní šablony z nabídky dané firmy to již měly implementováno.

    Dle mých zkušeností není podpora šablony neomezená, ale většinou závisí na programu, který si zakoupíš. Typicky lze zakoupit měsíční, 3měsíční a roční podporu. Během předplacené doby máš právo stahovat aktualizace.

    Ověř si, zda je v ceně také možnost komunikovat s autory – levnější programy to nemusí obsahovat, případně se omezují jen na přístup k fóru.

    Zkus si prohledat fórum příslušné firmy a hledej, jaká je spokojenost s rychlostí reakcí autorů. Pokud si předplatíš 1měsíční podporu a typická reakce na problémy jsou 3týdny…

    #9761

    kubalap
    Participant

    Já se možná blbě vyjádřil. Podporou nemyslím odpovídání na dotazy či řešení problémů ale upgrade. Jde mi o to, abych si nekoupil šablonu, za měsíc vyjde další aktualizace a pak už nic. Je mi jasné, že i bez aktualizací může šablona fungovat ještě dost dlouho, ale přece jen chci mít na webu z technologického hlediska aspoň částečně novou šablonu. Osobně by mi stačila aktualizace po dobu 3 let, další 2-3 roky to může je bez a pak šablonu vyměním.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti