Import příspěvků

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  meky a poslední změna je stará 12 let, 2 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1393

    meky
    Participant
    Web

    Spravuju stránky Fotbalového klubu které jedou na jednoduchém redakčním systému bloxxy. Rád bych je převedl pod wordpress, najde se někdo, kdo by dokázal články z bloxxy dostat do WP?

    #10415

    neteyescz
    Participant

    Dobrý den,

    Pomocí převodu databáze to nejde, jsou to celkem odlišené věci. Plugin s takovouto funkcí také neexistuje, protože tento CMS není tak známý. Myslím ale, že, pokud má Bloxxy možnost exportu dat, mohl by být mezi dostupnými i nějáký formát, jež je kompatiblní s WordPressem. WordPress je totiž kompatiblní s mnoha formáty. Ve WP již pak stačí v menu navštívit položku “import”.

    #10416

    admin
    Keymaster
    Web

    Ruční převod už asi ani nebudu zkoušet doporučovat :-)

    Nějaké informace jsou dostupné ve fóru Bloxxy, ale těžko říci bez vyzkoušení. Kolik je na webu komentářů, obrázků, případně dalších informací určených k převodu? Chtělo by to prozkoumat strukturu databáze, případně nějaký exportní formát Bloxxy (uvádí se kompatibilita s Movable Type).

    #10417

    meky
    Participant
    Web

    Koukám, že svět je malej… :-)

    Jednotlivé spoty jsou uloženy v souborech. Bloxxy s databází vůbec nepracuje. Psal jsem poslednímu aktivnímu vývojáři Bloxxy, ale ani on nemá s přechodem na WP zkušenosti. Asi zkusím pokusně nainstalovat WP a pak laborovat s importem…

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti