Hledám plugin na citace

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  lindner a poslední změna je stará 11 let, 3 měsíce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2710

    lindner
    Participant
    Web

    Ahoj, nevíte někdo pls o pluginu, který by dělal takovéto (či podobné) citace nebo spíš výkřiky v textu – viz např. odstavec “Salónní socan a kavárenský konzerva” vpravo od svislé čáry (Zeman je celoživotně na socialistu……).

    Díky!

    #14275

    lindner
    Participant
    Web

    Ještě by to asi chtělo link na tu ukázku, že? ;) Sorry:) http://jdem.cz/xymh7

    #14276

    Libor-Matejka
    Participant
    Web
    #14277

    admin
    Keymaster
    Web

    Libor-Matejka: Díky za přehled!

    Takže klíčové slovo pro hledání je Pull quote.

    Plugin Perfect Quotes funguje asi trochu jinak, každá citace je uložená speciálně v databázi a je možné s ní dále pracovat. Pro některé účely to může být vhodné, ale pro jednoduché citace (v podobě zvýrazněných úryvků) v textu je to asi zbytečná práce. Plugin Simple Pull Quote je asi přesně to, co tazatel původně potřeboval a Graceful Pull-Quotes dělá to samé, ale ještě to patrně řeší pomocí Javascriptu tak, že zamezuje opakovanému zobrazení stejného textu a zvýrazněného úryvku pro vyhledávače. Nevím, nezkoušel jsem, uvítáme případné zkušenosti.

    A nakonec mě ještě napadlo, že by možná stačilo použít tlačítko vizuálního editoru s názvem “Bloková citace”, které je přímo pro tyto účely určeno. Poté už jen stačí nastylovat příslušný vygenerovaný HTML kód blockquote, např. zarovnání doprava, větší písmo, atd. Ale to by asi fungovalo jen v případě, kdy na webu nepoužíváte žádný jiný způsob citací…

    #14278

    lindner
    Participant
    Web

    Díky moc! Myslím, že Simple Pull Quote bude to, co jsem hledal (blbě:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti