Eshop pro CR, ale i pro cely svet

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Pluginy (funkčnost webu) Eshop pro CR, ale i pro cely svet

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  JKovac a poslední změna je stará 7 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #30037

    vision69
    Participant

    Dobry den,
    mam vytvoreny eshop ve wordpressu a chci se predevsim specializovat na prdodej v CR. Zaroven ale chci aby si zbozi mohl koupit kdokoliv z celeho sveta. Nebudu ted resit jazykove verze eshopu, ale jde mi o platebni system a dorucovani. Pokud by byl eshop pouze pro CR nevidim v tom problem. Mam zakoupeny plugin woodoprava a gopay a to mi resi dopravu a placeni pro CR. Pro svet muzu pridat napr DHL, Fedex a pod. a platby kartou nebo paypalem, ale zakladni problem vidim v kosiku a pokladne. Ty preci mohou byt pouze v jednom jazyku a sice ve kterem je wordpres, jestli se nemylim. A druhy problem vidim v tom, ze v pokladne budu mit pro CR zaslani na dobirku a to neplati ale pro svet. Kazdopadne nejvic me trapi jazykove verze pokladny a kosiku. Ma nekdo podobne zkusenosti?

    #30038

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    možná bych právě začal tím, co píšete na začátku. Řešil bych ten vícejazyčný web. A použil bych k tomu plugin WPML který má ve verzi Multilingual CMS kompletní podporu WooCommerce. Myslím, že těch 80 dolarů za to stojí.

    Zkuste podívat i na stránky pana Musílka a na jeho videonávody.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti