Dvojí zobrazení textu ve WP

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Dvojí zobrazení textu ve WP

Zvolené téma neobsahuje zatím 1žádnou odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Caanigia a poslední změna je stará 11 let, 11 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1588

    Caanigia
    Participant

    Zdravím

    chci se zeptat co jsem kde špatně nastavil že se mi teď příspěvky začali zobrazovat takto:

    http://2i.cz/ddf47a5083

    Děkuji

    #11321

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, patrně nějaká úprava šablony? Jakou používáte šablonu? Stáhněte si původní verzi šablony a znovu ji nainstalujte. Zkusit můžete také výchozí šablonu Twenty Eleven, kde by to mělo být v pořádku. Nebo by to také mohl způsobovat nějaký plugin, zkuste je raději všechny deaktivovat a pak postupně zapínat, abyste našel viníka.

    #11322

    Caanigia
    Participant

    Děkuju za radu, problém způsoboval jeden plugin.

    #11323

    admin
    Keymaster
    Web

    Pro zajímavost a varování ostatním – jaký plugin to byl?

    #11324

    Caanigia
    Participant

    Automatic Plugins

    #11325

    admin
    Keymaster
    Web

    Automatic Plugins je vcelku zajímavý plugin, který by měl fungovat. Nemůže být spíše problém v použité šabloně? Jakou používáte šablonu? Co se stane když ten plugin použijete společně s výchozí šablonou Twenty Eleven?

    #11326

    Caanigia
    Participant

    Používám šablonu Arthemia Premium, a v návodu na instalaci ( http://colorlabsproject.com/documentation/arthemia-premium-theme-documentation/ ) se psalo abych nainstaloval plugin myslím že to bylo WP-Navi, ten název jsem našel u tohoto pluginu tak jsem ho nainstaloval, jinak víceméně nevím k čemu slouží. Je ale fakt že sice ty problémy s dvojím zobrazením zmizeli, ale zase se mi teď nezobrazují příspěvky na hlavní straně v Latest Post a Latest Post – Column List, nahoře v tom Headline Section i po stranách Category Spoiler Section ano, tak si říkám jestli mi tam teď ten plugin nechybí.

    #11327

    Caanigia
    Participant

    Aha, už to vidím, sem si to špatně přečet když sem ho hledal, už jsem našel přímo ten WP-Page Navi, takže ten Automatic Plugins asi nebudu potřebovat, akorát mě tedy trápí problém viz. výše.

    #11328

    admin
    Keymaster
    Web

    Pořád to asi ještě úplně nechápu…

    Jak jste se vlastně dostal od pluginu WP-PageNavi k “Automatic Plugins”?

    A pokud se objevují další problémy s uvedenou šablonou, tak jsou opravdu způsobeny odebraným pluginem nebo třeba nějakým jiným nastavením? Zkuste ten plugin znovu aktivovat, teoreticky by se měla vrátit nejen původní chyba, ale mělo by začít dobře fungovat to, co teď nefunguje…

    #11329

    Caanigia
    Participant

    Když jsem hledal ten plugin WP-PageNavi, viděl jsem že je napsanej u toho Automatic Plugins (myslím že se tam psalo, že s ním pracuje), tak jsem nepřemejšlel a dál nehledal a nainstaloval ten Automatic Plugins místo WP-PageNavi. Ted jsem naintaloval už ten správnej, tak předpokládám že ten Automatic Plugins nebudu potřebovat, navíc když mi způsoboval ty potíže. …. teď mě trápí, že se mi nezobrazujou ty příspěvky na hlavní straně, když tak ty stránky jsou http://www.aapl.cz (zatím si bohužel hraju s tím nastavením tý šablony, netušil jsem že to bude pro mě takovej problém)

    #11330

    Caanigia
    Participant

    už vyřešeno

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (z celkem 11)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti