Dvě šablony na jednom webu

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  kubalap a poslední změna je stará 12 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1208

    kubalap
    Participant

    zdravím.

    Do budoucna chci změnit vzhled webu a asi to znáte. Čtenáři se rozdělí do třech skupin: těm, co se to líbí, těm co ne a těm, co je to jedno). Hodně z těch, kterým se to nelíbí, jde spíše o to, že vůbec nějaká změna na webu proběhla :)

    Chci se zeptat, zda nemáte nějakou zkušenost s pluginem, či nápad, jak provozovat na jednom webu dvě šablony, aby si čtenář mohl mezi oběma přepínat. Vím, že na to pluginy existují (sám jsem jich pár zkusil), ale obvykle narazím na jeden problém a to s widgety. Ty si “vyladím” pro jednu šablonu, ale ve druhé jsou pak všemožně rozhozeny apod. Nelze s tím něco dělat?

    Díky

    #9462

    neteyescz
    Participant

    Zdravím,

    Pluginu s touto funkcí existují, pokud vám ale dělají problémy a máte výkonný hosting, možná bych zvážil dvojí instalaci(hlavní a na subdoméně).

    Neteyes.cz

    #9463

    kubalap
    Participant

    Ne, mě jde spíše o to, že jsem narazil jen na pluginy, které tuto funkci neměly. Umožňovaly jen měnit šablony. Takže jestli má někdo tip…? Ale zkusím pohledat :)

    #9464

    neteyescz
    Participant
    #9465

    kubalap
    Participant

    mrknu na to, díky!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti