Chybné zobrazení widgnetu

Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna je stará 5 let, 5 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #36024

    shuttle4usep
    Participant

    Měl bych dotaz na někoho, no zkušenějšího. Ve WP se mi na některých stránkách začaly chybně zobrazovat widgnety (je jedno jaké, všechny se zobrazují chybně). Namísto Sdiebaru vpravo se umístí až pod “obsahovou část”. Konkrétně jde o šablonu Geo Directory. Problém začal nedávno, cca 14 dnů zpět na nově chystaném webu. Do té doby to fungovalo jak mělo. Je celkem jedno o jakou jde stránku, ale je to jen v rámci Geo Directory stránek. Ostatní stránky webu se zobrazují jak mají. Web je na šabloně Viral, k té je připojen plugin Geo Directory. Problém nastal po přechodu na zpoplatněnou verzi pluginu. Může někdo poradit kde hledat chybu, nebo za pomoci např. nějakého nástroje lze dohledat zda tam na téěch stránkách neco “nevysí” že se to rozpadlo?

    Problémy viz.foto níže. – v daném případě sjelo menu až na konec stránky a “naboralo” patičku stránky. Po odstranění se patička vrátí do původní podoby.

    #36026

    Azifaral
    Participant
    Web

    Dobrý den,
    pokud se jedná o tento web http://www.ivltava.cz, tak já mám vše v pořádku, viz. příloha. V jakém prohlížeči vám to tuto chybu dělá?

    #36030

    shuttle4usep
    Participant

    Zdravím, ne to je původní. Nedal jsem sem odkaz, vidět to můžete vidět zde

    #36046

    admin
    Keymaster
    Web

    Těžko říci, zda je problém s šabloně Viral nebo pluginu GeoDirectory. Když se ale podívám na demoverzi šablony, tak tam problém není a widgety zůstávají v pravém sloupci. Buď máte něco špatně nastaveného v placené verzi pluginu nebo tam je nějaká chyba autorů. Pokud jste ale za plugin zaplatil, tak zkuste kontaktovat jejich placenou podporu, určitě budou tušit, kde je příčina problému… Patrně má plugin také nějakou šablonu pro zobrazování záznamů a nějak “bojuje” se stávající šablonou, ale nevím, plugin moc neznám, budete se muset ponořit do rozsáhlé dokumentace.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti