Chyba v adminu – "neotevře se okno"

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Chyba v adminu – "neotevře se okno"

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  tomlaurin a poslední změna je stará 9 let, 8 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20247

    tomlaurin
    Participant

    Ahoj. Mam občas problém v adminu. Nevím kdy a co ho způsobí, ale funkce závislé na otevření nového okna (nevím přesně jak to nazvat) se otevřou, ale zůstanou jakoby schovaný v pozadí a nejde s nimi nic dělat. Dělá to např okno v CodeStyling Localization.
    Zkousel jsem deaktivovat pluginy, skoro vsechny, nasitalovat WP 4.0, vice prohlizecu a proste to nejde.

    Pro představu posílám prntscr
    chyba

    Nevíte někdo jak na to?

    #20248

    admin
    Keymaster
    Web

    Na tom screenshotu to vypadá v pořádku? Nebo jsou políčka v okně šedivá a nejde s nimi nic dělat? Pokud se to stává náhodně, tak je to dost podivné… Napadá mě vyzkoušet ještě jiné PC na jiném místě. Když zkusíte novou čistou instalaci WordPressu, tak se problém také objevuje? Zkoušel jste WordPress přeinstalovat (zkopírovat soubory na FTP)? Nemohl by to způsobovat třeba nějaký poškozený soubor? Jaký používáte hosting?

    #20254

    tomlaurin
    Participant

    Takto to je špatně…okno by mělo být světlé, tj v popředí a v pozadí by mělo být zatmaveno. Nevim presne jak to popsat, ale dělají to takhle např obrázky. Kliknutím mimo okno se zavře. Tady nejde kliknout nikam, prostě to nic nedělá a řešení je reload stránky.

    Dělalo to minulý týden na jiném pc, pak to bylo v pořádku a dneska to začalo dělat na dvou pc.

    Pocitam ze poskozeny soubor by se opravil přechodem z 3.9 na 4.0 ne?
    Čístá instlace věřím že asi bude fungovat, ale nějak nejsem zběhlej v obnovovani a trochu se bojim zráty dat. Jedná se o eshop s cca 800 produkty a 80tis obrázky.

    Hosting mam Wedos.

    Jinak jsem zkousel i pluginy v prohlížeči, ale vzhledem k tomu, že se jedná o ruzné typy prohlížečů na dvou PC, tak to jsem zavrhl..

    #20257

    admin
    Keymaster
    Web

    Zajímavé, podobnou chybu jsem ještě nikdy neviděl :-) Nehlásí nějakou Javascriptovou chybu třeba konzole prohlížeče (klávesa F12)? Jestli můžete, tak mi pošlete přihlašovací údaje, abych to mohl vyzkoušet. Objevuje se to náhodně nebo se dá nějak stručně popsat, jak toho dosáhnout? Pokud to jeden týden funguje a druhý už zase ne, tak je to dost podivné a směřuje to spíše na hosting či poskytovatele internetového připojení…

    #20283

    tomlaurin
    Participant

    Tak ten večer co jsem to psal, to začalo zase fungovat na tom samem pc, ktere nebylo vyplne, ani vypnuty prohlizec, proste jsem vlezl na tu samou stranku a najednou to slo… nechápu. Někdy to dělá, někdy ne… tomu fakt nerozumím. Každopádně ted je to opraveno “samo”

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti