Chyba ochrany soukromí

Zvolené téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  jirkaF a poslední změna je stará 9 let, 7 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)
  • Autor
    Příspěvky
  • #20475

    jirkaF
    Participant

    Nejdou mi autorizovat pluginy Akismet a Jetpack. Vždy, když kliknu na autorizační tlačítko, vyběhne mi stránka s hláškou Vaše připojení není soukromé. Je to nějaká chyba v nastavení compu? děkuji.

    #20476

    admin
    Keymaster
    Web

    U žádného jiného webu to nedělá? Podobná hláška se vyskytuje u prohlížeče Chrome (část “Upozornění týkající se protokolu SSL”). Těžko říci, zda to souvisí s nastavením připojení, prohlížeče nebo je problém na straně API WordPressu (nedávno přecházeli na zabezpečený protokol https).

    #20477

    jirkaF
    Participant

    U žádného jiného webu se mi nic takového neděje. Jak to vypadá, je v přiloženém souboru. Úplně stejné je to i při získávání klíče na Akismet.

    Attachments:
    #20479

    jirkaF
    Participant

    To samé mi to udělá, když kliknu na oba dva odkazy ve vaší odpovědi.

    #20480

    jirkaF
    Participant

    Trochu jsem to spletl, u toho prvního odkazu se mi stránka otevře normálně, u druhého ne, takže to je jen na wordpress.org

    #20561

    jirkaF
    Participant

    Prošel jsem trochu net a našel diskuzi, kde někdo řešil stejný problém a následně jsem ho po trochu delší době vyřešil. Tento problém se asi týká jen XPéčkařů, ke kterým patřím. Odpovědi, co to může být se dají najít na https://support.google.com/chrome/answer/6098869. Jedná se o chybu ssl protokolu. V té zmíněné diskuzi byl nakonec problém s nenainstalovaným Servise Pack3 a u mě to bylo to samé.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 1. až 6. (z celkem 6)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti