Biela obrazovka v administracii

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Biela obrazovka v administracii

Zvolené téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Jimmy a poslední změna je stará 8 let, 4 měsíce.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #25843

    Jimmy
    Participant

    ahojte,

    potreboval by som pomoct s bielou obrazovkou vo WP. Ked sa prihlasim do administracie tak mám túto bielu obrazovku. V menu sa mozem orientovat ale nejde pridat clanok, aktualizovat proste nic. Jedine jeden modul nejak ide nastavovať. Moduly som skusil vsetky deaktivovať ale aj tak to nefungovalo. Memory limit mam nastavený hostingu na najvyššiu hodnotu. Môžte mi poradiť?

    Ďakujem krásne.

    #25845

    admin
    Keymaster
    Web

    Podle obrázku patrně nejde o klasickou bílou stránku, která by nějak souvisela s nedostatečnou pamětí. Zkusil jste kromě deaktivace pluginů také aktivovat výchozí šablonu Twenty Sixteen? Jakou šablonu používáte? Kdy se problém objevil? Souvisí to s nějakou aktivitou na webu (např. aktualizace na nejnovější verzi WordPressu 4.4)?

    #25866

    Jimmy
    Participant

    Mne web po aktualizácii fungoval, ale pri dalsom prihlasení pre niekolkými dnami mi vyskocila biela obrazovka, s ktorou nemám skusenosti. Sablona je Zenshop. Aktivovat východziu sablonu neviem. Ak by mi vedel niekto opraviť chybu, tak mozem poskytnut prihlasovacie údaje na web plus ftp. Neviem si stým rady dať.
    Ďakujem

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (z celkem 3)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti