Aktualizace WP – nelze najít instalační adresář?

Úvodní stránka Fórum podpory WordPressu Problémy s WordPressem Aktualizace WP – nelze najít instalační adresář?

Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  mirekk a poslední změna je stará 11 let, 8 měsíců.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)
  • Autor
    Příspěvky
  • #1967

    vasek.vavra
    Participant

    Ahoj všem, mám WP 3.2.1 a chci aktualizovat na WP 3.4.1. Aktualizaci jsem spustil přímo v systému WP, po chvíli stahování z netu jsem ale skončil, protože “systém nemohl najít instalační adresář WP.”. Chtěl bych poradit – jaké jsou standardní instalační cesty? Kde můžu mít co špatně? Co mám zkontrolovat? Tuším, že problém bude asi tady: po přihlášení FTP musím vlézt do adresáře www, až tady najdu WP. Tohle je asi ten jeden adresář navíc…? Nebo by šla aktualizace udělat nějak jinak? Ne přímo z WP? Zvláštní je, že když jsem stejným postupem chtěl aktualizovat některé pluginy a šablony, tak to šlo. Díky V.

    #12439

    mirekk
    Participant
    Web

    To, že máte web v adresáři www/ je v pořádku. Pokud nejde automatická aktualizace, stáhněte si aktualizaci (tuto možnost WP nabízí v textu, který upozorňuje na aktualizaci), balík rozbalte do počítače a soubory z této složky (ne adresář WordPress, jen celý její obsah) nahrajte přes FTP do adresáře www/ na serveru. Pozor na to, abyste soubory na serveru měl opravdu v adresáři www/ , ne v žádné další složce.

    Pak se přihlaste do administrace, potvrďte aktualizaci databáze. No a to je vše

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (z celkem 2)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti