1 stránková šablóna

Zvolené téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel  Olympia a poslední změna je stará 7 let, 5 měsíců.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #29637

    Olympia
    Participant
    Web

    Ahojte.

    Verím, že pre väčšinu z Vás to je úplne triviálna záležitosť. Poznáte nejakú úplne jednoduchú free šablónu na 1 stránkový web ako je napr. impotencia.sk ,alebo ako to dosiahnuť? Pokúšal som sa to spraviť zo základných WP šablón no nepodarilo sa mi :/ Nechcem žiadne príspevky, menu ani (ale môže byť) sidebar, len 1 stránku na vloženie textu, obrázkov, prípadne CTA.

    Vopred ďakujem za každú informáciu.

    #29650

    JKovac
    Participant

    Dobrý den,

    nechci se Vás dotknou, ale myslím si, že to je pouze neznalostí WordPressu. Osobně bych řekl, že například Twenty Twelve, obsažena v základní instalaci WP, je pro svou čistotu na to jak dělaná.

    Stačí si zvolit v administraci – Šablony – Přizpůsobit – Zobrazení úvodní stránky – Statickou stránku, kterou si připravíte dle svého a máte hotovo.

    #29658

    Olympia
    Participant
    Web

    Dobry den.

    Ja som nikde ani neuvadzal, ze som odbornik vo WP. Uvedenu sablonu som vo WP nemal, pravdepodobne som ju niekedy davnejsie vymazal.

    Tak ci onak, pomohli ste mi ;) Dakujem. Vyzera to lepsie, ako som to mal predtym. Pokusal som sa este uplne vymazat Menu (kedze je stale viditelna jedna zalozka “Domovska stranka” aj ked Menu vytvorene nemam) ale to sa asi vymazat cez nastavenia sablony neda.

    #29661

    JKovac
    Participant

    Opravdu jsem se Vás nechtěl dotknout. Chtěl jsem tím říct, že když se člověk začne o WP více zajímat zjistí, že toho umí opravdu velmi mnoho.

    Samozřejmě, že pokud si nenecháte vše tvořit dle vlastních požadavků, tak se vždy najde něco, co není přesně podle našich představ, ale s tím už Vám, třeba zde na fóru, převážně někdo poradí. Pokud tedy bude vědět :) .

    Co se týče toho menu v šabloně Twenty Twelve, tak bohužel opravdu úplně vypnout nejde. Ale můžete si nainstalovat nějaký plugin umožňující vkládat vlastní CSS, například Custom CSS and Javascript a po jeho aktivaci jděte do administrace – Vzhled – Custom CSS a vložte zde kód

    .main-navigation{
        display: none;
    }

    Po té klikněte na Save and Publish a znovu načtěte stránku.

    #29663

    Olympia
    Participant
    Web

    Nie nie vobec ste sa ma nedotkli. Prave naopak, nasli ste si cas a pomohli ste mi. DAKUJEM Vam!
    Spravil som aj vami uvedeny postup a vsetko je tak ako ma byt :) Som o nieco mudrejsi:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

Pokud chcete odpovědět na toto téma, musíte se nejdříve přihlásit.

WordPress – novinky, návody a zajímavosti