ziskejte

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Free hosting #15208

    ziskejte
    Participant
    Web

    Zdravím, jinak hosting u GoDaddy.com je vhodný i pro WordPress. Podporují automatickou instalaci – mají i jiné CMS jako např. Joomla a Drupal. Přidali jsme také návod krok za krokem jak na objednávku hostingu:

    http://www.ziskejte.cz/godaddycom#koupě-krok-za-krokem

    Za zkoušku to tedy jistě stojí, když je to více než zadarmo. :)

    odpověď na téma: Free hosting #15207

    ziskejte
    Participant
    Web

    Myslím, že neexistuje ani žádná negativní recenze. Pokud tedy chcete být objektivní a mluvit o něčem co znáte, tak byste měl náš portál vyzkoušet a potom hodnotit. Co myslíte, je to fér?

    odpověď na téma: Free hosting #15205

    ziskejte
    Participant
    Web

    Dobrá, dejme tomu, že existuje určitá skupina lidí, kteří dokážou to, co říkáte a nepochybuji o tom, že Vy byste věděl jak na to. Pokud by to někdo chtěl vyzkoušet, tak mu v tomto počinu samozřejmě nezabráníme. Nicméně měl by vědět, že je to nabídka od GoDaddy.com a naší úlohou je dát tuto informaci na trh a vyplatit odměnu našim zaregistrovaným uživatelům. Obchodní vztah mezi GoDaddy.com a tím, kdo od nich kupuje, zakazuje takovýto druh podvodů. Myslím, že GoDaddy.com zvážil i takové nebezpečí a má to podchycené. V takovém případě zdrží platbu nám a tedy i dotyčnému uživateli.

    Ad 1. Reálně používaný znamená, nezaložený čistě za účelem zisku, ale za účelem nákupu něčeho co pro mne má smysl a hodlám to tedy používat. Otázka jak často a usilovně myslím v tomto případě nehraje roli. Chápu, že máte obavy, jestli je služba spolehlivá. Jak stále říkám, že služba je spolehlivá pro poctivé lidi.

    Ad 2. a 3. Pokud chcete podvádět, tak Vám v tom nebráním, alespoň prověříte všechny kontrolní systémy. Zároveň mám obavu z jedné věci. Jako byste chtěl, abychom zveřejnili návod na to, jak to provést v praxi. Pokud tento záměr nemáte, proč Vás to zajímá? Resp. měli bychom sem napsat, jak je vše kontrolováno jen proto, abychom takto podporovali snahy o tento způsob jednání? Udělal byste to na našem místě?

    Vás přece jako uživatele by mělo spíše zajímat, jestli budete podveden Vy sám námi a pokud Vás nepřesvědčí nic z toho, co Vám napíši, tak Vám nezbývá nic jiného než se o tom sám přesvědčit a potom napsat Vaši zkušenost kamkoliv chcete. Navíc Vás za to můžeme odměnit, jelikož připravujeme systém odměn za takovéto publikace. Stačí nám napsat přes Podporu ve Vašem uživatelském profilu.

    Měl byste také vědět, že pokud uživatel poruší naše http://www.ziskejte.cz/obchodni-podminky, konkrétně: 3.9: Uživatelé nesmí:

    – provádět žádné transakce s Partnery jménem někoho jiného (například nákup zboží za účelem získání Služby a uvedení doručovací adresy někoho, kdo si jej neobjednal)

    V tom případě mu může být a bude zrušen účet bez možnosti vyplacení odměn.

    Opět doporučuji: Vyzkoušejte a pak můžeme dál debatovat o tom, jestli služba, kterou poskytujeme má, nebo nemá smysl. :)

    odpověď na téma: Free hosting #15202

    ziskejte
    Participant
    Web

    Výborný postřeh. Děkuji.

    Vidíte, tato nabídka i služba je nová a takovéto zneužití nás ani nenapadlo, protože pokud GoDaddy.com zjistí podvod a to např. v případě, že hostingy nejsou reálně používány (uvedeno v podmínkách na strance http://www.ziskejte.cz/godaddycom#podmínky ) nebo zadané údaje jsou falešné, tak odměna není připsána.

    Pokusím se zjistit přesný seznam těchto záležitostí a přidáme je do podmínek akce.

    Jinak nejlepší co Vám mohu poradit je vyzkoušet naši službu na něčem levnějším a uvidíte, jestli lžeme nebo mluvíme pravdu.

    odpověď na téma: Free hosting #15199

    ziskejte
    Participant
    Web

    Ano, to je správně, konečně jste to pochopil. :)

    Pokud ještě tápete, tak celý princip fungování ziskejte.cz si můžete přečíst zde:

    http://www.ziskejte.cz/co-vam-ziskejtecz-prinasi

    odpověď na téma: Free hosting #15197

    ziskejte
    Participant
    Web

    Ok. Funguje to takhle:

    Prihlasis se na ziskejte.cz. Kliknes na link, ktery vede na GoDaddy.com. Koupis hosting na na cely rok a zaplatis necele 300 Kc. Ted sis prave koupil hosting za zvyhodnenou (do 30.6.) cenu 300 Kc/rok – cena se uplatni na jejich zakladni hosting a musi se vybrat na 1 rok. Zadny uvazek delsi nez ten jeden rok neni a protoze jsi ho uz zaplatil, tak cely rok nic neresis.

    Protoze jsi sel pres ziskejte.cz, tak se ti nacte odmena cca 1044 Kc. Kterou dostanes zpravidla 10.dne nasledujici mesic od koupe, takze hosting koupis napr. 29.6. a prachy ti pripisou 10.7.

    1044 Kc dostanes i po skonceni akce, ale musis byt novy uzivatel GoDaddy (pro stavajici jsou jine odmeny) a taky po skonceni akce budou trochu jine ceny toho hostingu, ale vzdy by to melo vyjit u toho zakladniho hostingu na rok zdarma a jeste k tomu dostanes neco navic.

    Jinak maj slevy i na ostatni hostingy nejen na ten zakladni.

    Chce si to projit a precist si podminky na adrese:

    http://www.ziskejte.cz/godaddycom

    odpověď na téma: Free hosting #15194

    ziskejte
    Participant
    Web

    Zdar, pokud chcete placený hosting nejen zadarmo, ale nechat si za něj zaplatit víc než utratíte, tak využijte zpětnou slevu. Koupíte si internet na celý rok za 300 Kč a dostanete 1000 Kč. Takže vyděláte 700 Kč a máte na rok hosting zdarma. Akce platí jen do 30.6. 1000 Kč dostanete i po skončení akce.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 1. až 7. (z celkem 7)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti