wosino

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Email o objednávce #22157

    wosino
    Participant

    Využívám náš školní systém, eshop mám jako maturitní projekt, zkusim po volnu kontaktovat správce, zda není problém u něj(je pravda, že se kvuli tomu potýkám s více problémy). Zkoušel jsem Email log, ten když si otevřu v menu, vše se mi tam zobrazí, jak registrace, komentáře a objednávky. Nic však zákazníkovi nedojde. Adresu z které se má email odesílat jsem zadal do nastavení pluginu, myslíte, že může být chyba v tomhle? Je pravda, že když jsem zadal osobní email u Google, nechtěl po mě plugin heslo k němu.

    odpověď na téma: Email o objednávce #22155

    wosino
    Participant

    Ano mám

    odpověď na téma: Problém s nahráním obrázků WP #22153

    wosino
    Participant

    Dobrý den, měl jsem stejný problém a moje řešení následující: K přístupu na ftp používám total commander a v něm si najděte složku, která má na starosti nahrávání obrázků (tušim někde ve WP-admin, pohledejte) a složka nemá správně nastavené atributy pro zápis, takže jen přepíšete atributy na 777 a je po problému.

    odpověď na téma: Email o objednávce #22151

    wosino
    Participant

    //oprava

    Dobrý den, nevím si rady v mém eshopu s odesíláním emailu zákazníkovi o přijetí objednávky a celkově v této komunikaci. Objednávka se mi v systému zobrazí a lze s ní pracovat, ale zákazníkovi nepřijde zpětná vazba o potvrzení. Využívám nejnovější WordPress a eshop plugin: WooCommerce. Děkuji za radu

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti