varner

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Přesun WP na jiný hosting + nová doména #19055

    varner
    Participant

    Dobrý den,
    děkuji J-Pause i Správci díky vám se mi podařilo problém vyřešit. Bílá stránka smrti byla způsobena třemi skrytými znaky v souboru wp-config před znaménky <?php. V editorech PSpad a notepadu to zjistit nešlo poté jsem našel XVI32 a v něm se zobrazili – já je smazal a bylo.
    Nafouklou databázi mi způsoboval plugin nextgen galery, který tam stále ukládal nějaké tabulky – vyřešeno pomocí wp-optimize. Díky tomuto plugunu se též smrskla databáze pod 5MB abych jí mohl projet výše zmíněným WordPress Serialized PHP Search and Replace.
    Ještě jednou veliký dík

    odpověď na téma: Přesun WP na jiný hosting + nová doména #19052

    varner
    Participant

    Dobrý den,
    děkuji správci i J-Prause problém se podařilo díky vám vyřešit. Pro ostatní co se dostanou do podobné prekérky shrnu co se dělo:
    1, databáze byla nafouklá díky pluginu nextgen galery, který tam neustále ukládal nějaké tabulky – problém vyřešen pluginem wp-optimize, tak jsem dlouho optimalizoval až se mi podařilo stlačit databázi na požadovaných 5MB.
    2,Poté jsem projel databázi http://pixelentity.com/wordpress-search-replace-domain/ a importoval.
    3, Stále se objevovala bílá obrazovka smrti (jak jí popisují na zahraničních webech) a u ní jsem se zasekl. Stále jsem četl, že někde musí být nějaké skryté znaky, ale já jsem nic nemohl najít. Používal jsem notepad a PSpad ale tyto editory ty znaky prostě neukázali. Až poté jsem někde našel text editor XVI32 a v něm se skutečně v souboru wp-config před znaky <?php vyskytli nějaké tři značky – ty jsem smazal a bylo po problému.

    Ještě jednou veliký dík za vaše rady!

    EDIT: Vytaženo se zpožděním ze spamového koše.

    odpověď na téma: Přesun WP na jiný hosting + nová doména #19042

    varner
    Participant

    Dobrý den,
    udělal jsem vše jak je výše popsáno – web funguje se všemi odkazy a jak má s jednou vyjímkou a to je stále ta bílá obrazovka při zadání http://www.charitanj.cz/wp-admin/ když si nechám vypsat chybovou hlášku objeví se následující text:

    Notice: Constant WP_DEBUG already defined in /home/www/charitanj.cz/www/wp-config.php on line 87
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/charitanj.cz/www/wp-config.php:1) in /home/www/charitanj.cz/www/wp-includes/pluggable.php on line 1121

    už jsem pročítal snad stovky různých diskusí a vyzkoušel lecos ale nic nezabralo. Už se pomalu začínám ubírat směrem, že všechny stránky i články překopčím ručně a navedu na nové stránky.
    I tak díky za ochotu.

    odpověď na téma: Přesun WP na jiný hosting + nová doména #19004

    varner
    Participant

    Děkuji za odpověď. Výše vámi popsané možnosti jsem vyzkoušel (pluginy, prohlížeče) vše je při starém. Zkusím celou akci zopakovat, ale zapomněl jsem předtím uvést, že všechny ty peripetie vznikly tím, že jsem měl problémy s migrací databáze a to pro její velikost. Poté jsem zjistil, že hlavní problém je s položkou v databázi wp_options které je právě nestandartně naboptnalá a tak jsem vyexportoval databázi bez této položky a na novém hostingu při importu jsem použil wp_options čistou z nově nainstalovaného wordpresu. Myslím, že právě tam je někde zakopaný pes, ale fakt nevím. Nadruhou stranu stará složka wp_option je tak veliká že nejde ani exportovat a když se mi to pomocí nějakého nástroje podařilo, pak zase nejde pro velikost importovat. Tož jsem trochu v pasti.. Kdyby vás něco napadlo budu rád za každou myšlenku.

    odpověď na téma: Přesun WP na jiný hosting + nová doména #18929

    varner
    Participant

    Dobrý den,
    vše výše uvedené jsem provedl a převod se podařil s jedinou chybou a to, že se nemohu přihlasit do administrace. Po zadání klasické adresy http://www.charitanj.cz/wp-admin/ se neobjeví nic pouze bílá obrazovka a po zadání http://www.charitanj.cz/wp-login.php se sice objeví přihlašovací pole, ale po zadání jména i hesla se nad tabulkou objeví hláška: “CHYBA: Váš internetový prohlížeč buď nepodporuje cookies, nebo jsou přímo zakázány. Pro bezproblémové používání WordPressu musíte mít cookies povoleny.”
    Můžu poprosit o radu co s tím?
    Předem díky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti