scrt

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Prosím všechny dobré duše #32463

    scrt
    Participant

    Jeste bych jenom dodal, ze muj problem je, ze vsechny ty video navody jsou vetsinou rok sva stare a bohuzel je tam velky rozdil. Hledam teda nekoho kdo to ted nejak aktualne resil:-)

    odpověď na téma: stěhování \"moderního\" wordpressu #29804

    scrt
    Participant

    @kovanda WordPress mi nedela prefix WP_ …. proto jsem se hned tak blbe ptal.
    Ja to tady nebudu resit protoze jsem asi jinej, nebo ja nevim)

    Ja tady proste resim primarne to, proc mi neustale wp “cpe” instalaci, kdyz je sparovanej s databazi, kde uz nainstalovanej je. Prispevky jsem vyresil prekopirovanim obsahů tabulek, ale to zas pak nejdou obrazky..

    odpověď na téma: stěhování \"moderního\" wordpressu #29800

    scrt
    Participant

    @kovanda ten screen jak vidite, tak jedna predpona je od ty instalacky a druha je ta moje naimportovana. Proste ja kdyz si zalozim cistou databazi a naimportuju si do ni tabulky tak mi ji nechce wordpress vzít…musi se nainstalovat a ten tam prave vytvori ty dalsi tabulky stou jinou predponou. Snad na to nejak prijdu ale jsem uz dost zoufalej)

    lidi prosim vas, ja ted premejslim nad tou domenou jestli nekde nedelam chybu:) jedna se o presun na jiny hosting i Domenu..
    Klidne vam to natocim, ja proste si udelat sql databazi, nahraju do ni tabulky (vtech upravim vsechny linky) v configu na wordpressu to sparuju ale WP proste porad chce instalaci

    odpověď na téma: stěhování \"moderního\" wordpressu #29797

    scrt
    Participant

    Ja takovyhle odpovedi cekal no.

    @azifaral , nejsem hloupej kdysi kdyz jsem se strankama zivil tak jsem wordpressů prestehoval mnoho. Vím jak ho stehovat respektive jak se stehoval. Ptáte se jak jsem k téhle situaci došel? Problém je ten, že když si ja vytvorim cistou databazi naimportuju do ni tu moji stazenou a na ftp v configu wordpress nasmeruju na tu novou databazi, tak mi wordpress neustále hlásí, že není naistalovany a chce po mně vyplnit vsechny ty veci jako admin acc nazev stranky apod – to je ten problem. A jinak ano menila se i domena proto ty upravy linku v db.

    ale ty předpony si děla furt sám, mně příjde, že to je hostingem bo ja už nevím

    Attachments:
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti