martin107

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Chybová hláška při přihlášení na web. #33169

    martin107
    Participant

    Dobrý den,
    tak jsem zkusil přepnout jako Jiri7 na PHP verzi 7 – když to u na webhostingu Wedosu uvádějí jako výchozí verzi…. No a stránky nejely. Tentokrát to ale způsobil plugin StatPress, který jsem taky používal strašně dlouho. Po deaktivaci pluginu stránky jedou a googleanalytics funguje…. No nebudu do toho zatím víc vrtat a nechám to tak, když to jinak funguje.

    odpověď na téma: Chybová hláška při přihlášení na web. #33164

    martin107
    Participant

    To Admin: Taky jsem chvíli přemýšlel, v čem může být jiný soubor, který se instaluje do wordpressu automaticky (resp. po mém výběru) od toho, který je uložen na webu… Ale když po třech létech bezproblémového používaní to najednou nejede, aniž bych tam dělal ten den nebo den před tím jakýkoliv zásah v podobě aktualizace nebo přidávání jiného pluginu… Opakované odinstalace a instalace nepomáhají, a do teď se nikde neobjevila jasná příčina problému a jasný návod, jak to odstranit, tak člověk zkouší … :-) Uvidím, třeba budu mít stránky opět nedostupné a budu tam, kde jsem byl včera a budu čekat na další řešení…

    Dík za info o PHP.

    odpověď na téma: Chybová hláška při přihlášení na web. #33158

    martin107
    Participant

    Zdravím, ráno jsem vyzkoušel ten postup dle rady na tom anglickém wordpressovském fóru. Tzn. nainstaloval jsem si znovu plugin. Pak stáhnul ten celý adresář a vzal z něj ten googleanalytics.php, kterým jsem přes FTP nahradil ten soubor, co se sám s pluginem nainstaloval. Zatím stránky jedou, počitadlo počítá přístupy, tak uvidíme, jestli to pojede víc jak 2 dny :-)
    Abych neumřel hloupý, kde se zjistí, kterou verzi PHP mám a případně, kde si to přepnu třeba na tu verzi 7.0 ?

    odpověď na téma: nejede to po aktualizaci pluginu Google Analytics #33107

    martin107
    Participant

    Zdravím,
    evidentně je nás víc, kteří mají problém s google-analytics od MonsterInsights, viz další vlákno.
    Taky neznám příčinu, ale abych rozjel stránky kvalita-jednoduse.cz, tak jsem tento plugin aspoň dočasně odstavil přes FTP (popisuji na tom vedlejším vlákně).
    Jinak mám verzi pluginu google-analytics 6.2.0 a dřív jsem se s tím nikdy nesetkal…

    odpověď na téma: Chybová hláška při přihlášení na web. #33099

    martin107
    Participant

    Dobrý den,
    tři roky používám ke svým stránkám google-analytics a bez problému a v úterý jsem se potkal se stejným problémem. Při pokusu zobrazit stránky se objevila stejná hláška. Neuměl jsem se přihlásit ani do Worpressu, abych odstavil Plugin. Naštěstí mi pomohli asistencí z Wedosu, kde mi člověk od nich poradil, abych se přihlásil přes FTP a v podadresáři mezi pluginy příslušný adresář pluginu pro google-analytics přejmenovat.
    Po té začaly stránky normálně fungovat a šlo se i přihlásit. Plugin jsem odinstaloval a znovu nainstaloval. 2 dny to jelo a dnes opět při pokusu zobrazit stránky tato hláška. Takže jsem adresář přes FTP opět přejmenoval a stránky jedou. Nicméně taky bych rád věděl, co je příčinou těchto problémů, protože bych google-analytics rád dal používal…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti