Magistr

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 33)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Zdrojový kód se zdá být OK #36719

    Magistr
    Participant

    Už je to OK! Chyba byla v chybném formátu data na ř. 378 v souboru class-Birthdays-widget.php kde u date bylo uvedeno:
    d_m_Y místo j_n_Y.
    Po opravě se už barevné zvýraznění aktuálního dne v kalendáři Birthday widgetu zobrazuje.

    Magistr

    odpověď na téma: PHP Log #36626

    Magistr
    Participant

    Měl jste pravdu. Problém byl s pluginem Birthday widget.
    Reinstaloval jsem ho a záznam v Error Log je už prázdný.
    Ale barevné zvýraznění aktuálního dne v kalendáři Birthday widgetu se stále nezobrazuje.

    Děkuji za informaci.
    Magistr

    odpověď na téma: PHP Log #36615

    Magistr
    Participant

    Zkoušel jsem postupně deaktivovat pluginy, ale nedošlo k žádné změně. To upozornění se teď zobrazuje 18x!!!
    a zbytečně zaplňuje Error Log.
    Chtěl bych to opravdu odstranit, ale nevím jak. Když vložím ten doporučený kód na určenou řádku v souboru tak se nic nezmění. Je to patrně chybná navigace. Potřeboval bych se v souboru orientovat podle kontextu.
    Chtěl bych Error Log udržovat prázdný.

    Magistr

    odpověď na téma: Zvýraznění aktuálního data v kalendáři Birthday plugin #36503

    Magistr
    Participant

    S Novým rokem mi opět zmizelo barevné zvýraznění aktuálního dne v kalendáři Birthday widgetu. V CSS mám nastavenou rutinu s volbou barvy políčka a barvy písma. Přes to se barevné zvýraznění nezobrazuje. Co se s tím dá svépomocí udělat?

    odpověď na téma: Duplicitní zasílání upozornění emailem #36495

    Magistr
    Participant

    V příloze přikládám screenshot těch duplicitní h emailů.

    Magistr

    odpověď na téma: Zvýraznění aktuálního data v kalendáři Birthday plugin #36368

    Magistr
    Participant

    Chtěl jsem změnit barvu zvýraznění políčka s aktuálním dnem
    Po marném hledání nastavení jsem získal tip v poradně WordPressu WPLAMA.
    Nainstaloval jsem si a aktualizoval plugin Simple Custom CSS and JS a vložil jsem do něj kód :

    #birthday_calendar td.selection a {
    color: #000000; /* černé písmo */
    background:#00ff00 ; /* zelené pozadí */
    }
    Barevné zvýraznění aktuálního dne funguje OK (viz příloha)

    Magistr

    odpověď na téma: Zvýraznění aktuálního data v kalendáři Birthday plugin #36344

    Magistr
    Participant

    Barevné (bledě modré) zvýraznění aktuálního data se samo opět zobrazilo aniž bych cokoliv nastavoval nebo mněnil.
    Chtěl bych to otestovat a změnit modré zvýraznění třeba za zelené. Nemohu ale v editoru pluginu Birthday widget najít soubor (php, js nebo CSS??? ), který by to nastavení vzhledu aktuálního data obsahoval. Poradíte mi prosím?

    Děkuji předem za odpověď.
    Magistr

    odpověď na téma: Zvýraznění aktuálního data v kalendáři Birthday plugin #36189

    Magistr
    Participant

    Zmizelo mi zvýraznění aktuálního dne v kalendáři Birthday widgetu. Jak se to zvýraznění dá vrátit?
    Děkuji předem za odpověď.
    Magistr

    odpověď na téma: Zvýraznění aktuálního data v kalendáři Birthday plugin #36048

    Magistr
    Participant

    Pokud se Vám jedná o přístupové heslo na web cimelice1963.czweb.org rád Vám ho poskytnu, ale nechtěl bych ho uvádět tady na fóru. Můžu Vám ho poslat emailem?
    Pošlete mi Vaši adresu na barveramartin@gmail.com
    Budete takë potřebovat přihlašovací údaje administrátora?

    Děkuji předem za odpověď.
    Magistr

    odpověď na téma: Zvýraznění aktuálního data v kalendáři Birthday plugin #36043

    Magistr
    Participant

    Už jsem ten kalendář tady zobrazoval. Tak ještě jednou. Dnes je 6.11 – úterý a to zvýraznění není.

    Děkuji předem za odpověď.
    Magistr

    odpověď na téma: Zvýraznění aktuálního data v kalendáři Birthday plugin #36038

    Magistr
    Participant

    Jedinou zmínku o kalendáři jsem našel v editoru Birthday widget, ale nevím co s tím.

    Děkuji předem za odpověď.
    Magistr

    odpověď na téma: Zrušení odběru příspěvků z fõra #35916

    Magistr
    Participant

    Díky.

    Magistr

    odpověď na téma: Zrušení odběru příspěvků z fõra #35912

    Magistr
    Participant

    Už jsem to našel a zrušil jsem sledování fóra
    “Problémy s Wordpresem.

    Děkuji za pomoc.

    Magistr

    odpověď na téma: Zrušení odběru příspěvků z fõra #35909

    Magistr
    Participant

    Zrušil jsem sledování v mém profilu u všech sledovaných témat. Přesto mi chodí emaily s novými příspěvky i když už nemám žâdná sledovaná témata. Jak se zasílání emailů x cizími přïspěvku, které mě nezajímají, dá zrušit?

    Děkuji předem za odpověď.
    Magistr

    odpověď na téma: Upozorněn na návštěvníka webu #35452

    Magistr
    Participant

    Chtěl bych vytvořit vlastní plugin s tímto kódem:

    <? php
    session_start();
    if($_SESSION[“navstevaVRelaci”] != “ano” and $_SERVER[“REMOTE_ADDR”] != “94.112.194.89”)
    { $hl = “From: PRIVÁTNÍ WEBOVÉ STRÁNKY ČIMELICE wordpress@cimelice1963.czweb.org“;
    $hl .= “\nMIME-Version: 1.0\n”;
    $hl .= “Content-Type: text/html;charset=\”UTF-8\”\n”;
    mail(“barveramartin@gmail.com”, “Návštěvník”, “Tvůj web právě někdo navštívil!”, $hl);
    //syntaxe funkce mail(): mail(komu,předmět,zpráva,hlavička);
    $_SESSION[“navstevaVRelaci”] = “ano”; }
    ?>

    Může to v této podobě fungovat? Chtěl bych aby mi bylo odesláno upozornění emailem když někdo navštíví web.

    Děkuji za informaci.

    Magistr

    odpověď na téma: Upozorněn na návštěvníka webu #35402

    Magistr
    Participant

    Nešlo by to vyřešit instalací nějakého vhodného pluginu?
    Já sám takový plugin marně hledám.

    Děkuji za informaci.
    Magistr

    odpověď na téma: Upozorněn na návštěvníka webu #35390

    Magistr
    Participant

    Chtěl bych být nějak upozorněn i když zrovna nejsem na webu přihlášen. Třeba emailem, nebo nějakým zvukovým signálem.

    Magistr

    odpověď na téma: Delete me #35281

    Magistr
    Participant

    Objevil jsem v Administrace/Nástroje po aktualizaci WordPressu na 4.9.6 novou položku jejíž screenshot přikládám. Mám tady vyplnit uživatelské jméno nebo email uživatele, který požádal (jak?) o odstranění jeho osobních údajů z webu ?

    Děkuji za informaci.
    Magistr

    odpověď na téma: Delete me #35280

    Magistr
    Participant

    Píšete že “tato možnost zatím není automatizovaná”. Znamená to, že později (a kdy) automatizovaná bude? Jak to poznám, že je už automatizovaná? Dokud automatizovaná není, jak a kde může uživatel požádat o smazání svého účtu? Má se obrátit na administrátora přes kontaktní formulář? Je instalace kontaktního formuláře povinná?

    Děkuji za informace.

    Magistr

    odpověď na téma: Delete me #35270

    Magistr
    Participant

    Aktualizoval jsem WordPress na verzi 4.9.6
    Kde najde uživatel možnost smazání svých dat? V profilu
    jsme s uživateli žádnou možnost nenašli. Musí administrátor pro to něco někde nastavit?

    Děkuji za informaci.
    Magistr

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (z celkem 33)