lt-s-world

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Problém s nextgen gallery #13724

    lt-s-world
    Participant
    Web

    Zdravím všechny a děkuji za rady:-)

    Problém vyřešen- jednoduše tím, že je už k dispozici CZ verye WP 3.5 a na tu jednoduše NEXTGEN 1.9.10 bez issuees funguje, viz: http://www.hasicimarsovice.cz/.

    Důvod mé otázky před pár dny byl ten, že na verzi WP 3.3.2 NEXTGEN 1.9.10, jednoduše už nepasoval, takže proto jsem hledal starší verzi jako dočasné řešení. Každopádně dík za tip na záložku Developers… budu si muset koupi asi nové brýle…

    Libor

    odpověď na téma: Problém s nextgen gallery #13721

    lt-s-world
    Participant
    Web

    Dík za komentář ale moc mi nepomohl.

    Zkusím se zeptat jinak, existujem možnost natáhnout poslední verzi nextgen na wodpress 3.3.2? Vyhazuje to chybu s database… Nebo raději vše upgradnout na 3.5 a pa v klidu spustit i poslední nextgen???

    Dík libor

    odpověď na téma: Problém s nextgen gallery #13719

    lt-s-world
    Participant
    Web

    Ahoj koukám, že kdosi má s Next Gen také “problémy”. Kdysi jsem tuto galerii také používal, ale teď mne trápí jen jediná věc, nemáte někdo v archivu instalační zip starší verze než té, co je na wordpress. org? poslední vyžaduje wordpress min. 3.4. Aktuálně používám 3.3.2. Pokud náhodou víte jak obejít, nebo kde najít starší verzi, třeba = V1.9.3 – 26.02.2012. budu rád. Většina stránek co jsem našel odkazuje linky na photocrati a jejich poslední verzi.

    Dekuji Libor

    odpověď na téma: XML Feed pro Heureka.cz #10884

    lt-s-world
    Participant
    Web

    Ahoj všem umíte někdo poradit, jakým způsobem používat zdrojový (neformátovaný) xml z deníku, idnes ve wodpresu, tak aby automaticky probíhala aktualizaca na základě zdroje? Asi je to hloupá otázka a podobná těm ohledně e-shopů atd. ale nejsem programátor ale různé pluginy rss feeds mi nedávaly požadovaný výsledek. Děkuji za inspiraci

    odpověď na téma: WordPress Guest Post Plugin #10664

    lt-s-world
    Participant
    Web

    jojo diky moc. asi napisu Lise :)

    Libor

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti