LiborX

Přehled odpovědí

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: Woocommerce – help #26689

    LiborX
    Participant

    Teď jsem si počkal na nové verze, a jel podle průvodce, nainstaloval na zcela novou doménu, a dopadlo to opět naprd, kliknu na zboží (add to basket), pak kliknu na basket, a ten je prázdný.

    Jestli chcete, pošlu vám FTP + admina na web.

    odpověď na téma: Woocommerce – help #26018

    LiborX
    Participant

    Ted zrovna mi jedna klientka rikala, ze by si chtela wordpress vyzkouset. Pripravim a poslu pristup. dostanu se k tomu asi pres vikend.

    odpověď na téma: Woocommerce – help #26015

    LiborX
    Participant

    Dekuji za reakci. Zapomnel jsem dodat ze na Wedosu jsem par dni predtim nastavil PHP verzi 5.6, s ostatnimi nastavenimi jsem nic nedelal.

    odpověď na téma: Woocommerce – help #26007

    LiborX
    Participant

    Mám hosting na wedosu. Běžím tam už asi dva shopy (WP + woocommerce), jinde také běžím dva shopy. Ted chtěl nainstalovat opět shop na wedosu, předpokládal jsem, že to bude rutinní záležitost, tj. WP + woocommrce. Vzal jsem poslední WP 4.4 + poslední woocommerce, bez jakýchkoliv pluginů. A nic. Problém s košíkem je popisovaný hodně i na různých anglických webech. Zkoušel jsem vše možné, celý víkend a nic.
    Pak jsem se nasral a vzal jsem jednu funkční instalaci jednoho shopu (WP 3.81), upravil pochopitelně databázi (nahrazení URL jinou) a v pohodě rozběhl. Jen jsem pak v administraci odmazal všechny objednávky, stranky, zboží, zákazníky atd. A běžím.
    Ježí se mi chlupy při pomyšlení až budu potřebovat postavit další shop :-)

    odpověď na téma: Woocommerce – help #25885

    LiborX
    Participant

    Jirko,
    už jsi na to prišel? Mám totiž úplně stejný problém, vyzkoušel jsem snad již úplně všechno a nic. Potřebuju poradit, jak jsi to vyřešil.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (z celkem 5)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti