klara

Přehled odpovědí

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • odpověď na téma: bbPress a základní info #26680

    klara
    Participant

    Ano, je to wp knowledge base, která mi po všech šablonách, co jsem projela přišla nejlepší vzhledem fóra. Nejsem uživatelsky schopná příliš měnit vzhled fóra a tato šablona měla samotná fóra přehledná, celkem střízlivá. Jedná se o fórum Domácí mlékař V této šabloně tedy funguje vše výborně, jen je třeba zadávat kódy na stránky ručně a ukládat stránku jako šablonu se sidebarem, nikoli jako bbpress.

    odpověď na téma: Změna autora u BB press #26667

    klara
    Participant

    Díky moc, zkusila jsem vše, našla si i různé možnosti, tu co zmiňujete jsem zkoušela, ale bohužel to mingle nepřekopírovalo. I když ta možnost tam je, hlásilo mi to chybu a nenalezené fórum. Ale nakonec jsem zjistila, že v souhrnu odpovědí jde případně rozkliknout odpověď a změnit id autora, podobně jako je to u příspěvku wp. Je to teda šílený a nelze to asi celé přehodit, ale alespoň to nejdůležitější. díky za váš čas.

    odpověď na téma: bbPress a základní info #26666

    klara
    Participant

    Díky moc, mám tam přesně kody, ukazovalo to všechny stránky, jen forum index a přihlášení nikoli. Nakonec to bylo tím, že jsem měla zaškrtnuto na stránce vzhled šablony – index -forum. Jakmile jsem to přecvakla na klasický bb press sidebar nebo defaultní šablonu a vložila tam kód ručně, naskočilo to a je to viditelné normálně,m nejen po přihlášení. díky.

    odpověď na téma: bbPress a základní info #26655

    klara
    Participant

    Hezký večer, BB press vypadá moc dobře, vše funguje, ale není viditelná stránka forum index pro nepřihlášené. Je to defaultní nastavení a nejde změnit? Nebo lze zviditelnit i stránku index forum? Děkuji moc

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (z celkem 4)

WordPress – novinky, návody a zajímavosti